Elon Musk Twitter'ı X'e Çevirecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elon Musk Twitter'ı X'e Çevirecek

Twitter'ı yeniden satın almayı planlayan Elon Musk, uygulamayı değiştirecek.

Bilim ve Teknoloji 5 Ekim 2022 16:15 0
Elon Musk Twitter'ı X'e Çevirecek

Elon Musk Twitter'ı X'e çevirecek.

Elon Musk sosyal medya devi Twitter'ı yeniden satın almak için harekete geçti. Edinilen bilgilere göre Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra uygulamayı yeni bir sisteme geçirmeyi planlıyor. 

Elon Musk daha önce konu ile ilgili yaptığı bir açıklamasında, “Twitter’ı satın almak, her şeyin uygulaması X’i oluşturmak için hızlandırıcı bir adım.” ifadesini kullandı.

MUSK O UYGULAMAYA HAYRAN

Elon Musk bir mesajlaşma hizmetinden günlük olarak bir milyardan fazla Çinli tarafından kullanılan mini internete dönüştüren Tencent Holdings LTD uygulamasına açıkça hayran olduğu biliniyor.

Ağustos ayında yapılan Tesla'nın yıllık hissedar toplantısında açıklama yapan Elon Musk Twitter'ı çok kullandığı ve platformu radikal oalrak daha iyi yerlere getirmenin yolları hakkında fikirleri olduğunu söylemiş ve daha sonra Twitter'ı daha kullanışlı hale getirme konusunda istekli olduğunu söyledi.

Elon Musk, ByteDance Ltd.'nin Amerika'dan genelinde başlatılan video paylaşım hizmeti WeChat ve TikTok gibi olmasını talep ediyor.

PEKİ WECHAT NEDİR?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalar arasında olan WeChat, Facebook, Twitter, Uber, Instagram ve Substack gibi uygulamaların kullanımlarını birleştirerek hepsi bir araya getiriyor ve bu şekilde hizmet veriyor.

Şu anda yüz milyondan fazla kişi WeChat adlı uygulamayı yolculuk rezervasyonu yapmak, yemek için rezervasyon yapmak, yemek siparişleri vermek gibi işler için kullanılıyor. Bu , doğrudan WeChat adlı uygulamanın arayüzüne bağlanan bir mini programlar ağı veya ufak uygulamalar aracılığıyla mümkün.

Musk'ın da uygulamayı bu yöne çevirmesi bekleniyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç