Elon Musk Bir Alt Coini Daha Uçurdu: Bin Lira Yatıran 92 Bin Lira Kazandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elon Musk Bir Alt Coini Daha Uçurdu: Bin Lira Yatıran 92 Bin Lira Kazandı

Son dakika haberi: Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından sonra bir kripto para biriminde ciddi yükselişler görüldü. Yüzde 9 binlik artış şok etti.

Kripto Paralar 26 Nisan 2022 00:08 0
Elon Musk Bir Alt Coini Daha Uçurdu: Bin Lira Yatıran 92 Bin Lira Kazandı

ELON BUYS TWİTTER adlı cripto para bugün dünyaları kazandırdı. 

Elon Musk bugün Twitter'ı satın aldı. Son dakika açıklamasından sonra bir kripto para birimi rekor üstüne rekorlar kırdı. Bugün ortaya çıkan ve sabah saatlerinden bu yana , sanki Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını daha önceden öğrenmiş gibi hızla yükselen alt coin, kısa sürede rekor şekilde yükseldi. 

 

Bitcoin'de bugün sert düşüş, sonrasında hızlı toparlanma görülürken günün en hareketli coini ELON MUSK BUYS TWİTTER adlı kripto para birimi oldu. Coinmarketcap sayfasından alınan son dakika verilerine göre bugün bu kripto para yüzde 9 bindne fazla artış gösterdi. Özellikle akşam saatlerinde Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasından sonra başlayan hızlı yükseliş birçok kişiyi zengin etti. 

 

BİTCOİN'DE SON DURUM

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre bugün sabah saatlerinde 38 bin 400 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin'de hızlı bir toparlanma meydana geldi ve Bitcoin kısa sürede kendini 40 bin doların üzerine kadar çıktı. Gelen son verilere göre Bitcoin 40 bin 140 dolar seviyesinde seyrediyor.  İşte bugün Bitcoin'de yaşanan değişimin son saatlerdeki grafiği:

Bitcoin ile birlikte Ethereum'da da hızlı düşüş yaşanmış ve 2800 dolar seviyeleri görülmüştü. Akşam saatlerinde Ethereum'da da toparlanma görüldü ve 1 Ethereum fiyatı 2993 dolara kadar yükseldi. 

SOL fiyatında da yükseliş görüldü ve 1 SOL fiyatı 100 dolara kadar çıktı. BNB Coin fiyatında da yükseliş yaşandı ve kritik eşik aşılarak yeniden 401 dolar seviyesi göründü. 

 

DOGE SERT YÜKSELDİ

En çok tercih edilen kripto paralardan olan Doge Coin'de hızlı yükseliş görüldü. Sabah saatlerinde 0,12 dolar seviyesine kadar gerileyen Doge Coin, hızlı bir toparlanma ile yüzde 20 yükseldi ve 0,159 dolar seviyesine kadar geldi. 

 

ELON BUYS TWİTTER 10 BİN LİRAYA 920 BİN LİRA KAZANDIRDI

Sabah saatlerinde en düşük 0.0000006876 TL seviyesinde olan bu kripto para birimi, akşam saatlerinde Elon Musk'ın Twitter'ı almasından sonra hızlı şekilde yükselmeye başladı ve kısa sürede yüzde 9 binden fazla değer kazandı. Son verilere göre az önce en yüksek seviyesini gören bu kripto para birimi,  0.00006315 TL seviyesine geldi ve 10 bin lira yatıran yatırımcısına 918 bin 411 lira civarında para kazandırmış oldu. İşte bu kripto parada bugün yaşanan değişimin grafiği:

 

Elon Musk 'ın Twitter'ı satın almasından sonra yükselişe geçen bu kripto parada gün içinde yükseliş grafiği şu şekilde oldu:

Grafik: Coinmarketcap

Bu haberde yer alan bilgiler kripto paralar için yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve yatırım uzmanları tarafından verilen bir hizmettir. Haberde yer alan bilgiler sadece bilgilendirmek amaçlıdır ve bilgiler, grafik ile rakamlar coinmarketcap sayfasından alınmıştır. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç