Elon Musk Açıkladı: Twitter'ın Adı Değişiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elon Musk Açıkladı: Twitter'ın Adı Değişiyor

Hisseleri satın almasıyla Twitter'ın en büyük hissedarı olan Elon Musk, Twitter'ın adının değişmesi için anket başlattı. Ancak ankette bir farklılık var.

Bilim ve Teknoloji 10 Nisan 2022 10:59 0
Elon Musk Açıkladı: Twitter'ın Adı Değişiyor

Twitter'ın en büyük paydaşı Elon Musk, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya baktığımızda Twitter'ın adının değişebileceği görüldü.


260 milyar dolardan fazla parası ile dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından bir açıklama yapan Elon Musk, Twitter'da isim değişikliği için takipçilerine soru sordu.


TWİTTER'IN EN BÜYÜK HİSSEDARI OLDU: HİSSE FİYATLARI UÇTU

Geçen haftanın başında sıcak bir gelişme yaşanmış ve Space X ile Tesla'nın Ceo'su Elon Musk, Twitter'a hissedar oldu. Twitter hisselerinin yüzde 9.2 'lik kesimini satın alan Elon Musk, bunun için toplamda 2.9 milyar dolarlık bir ödeme yaptı. Bu ödemesi ile birlikte Elon Musk, Twitter'ın en büyük hissedarı olmuş oldu.


81.1 milyondan fazla takipçisi ile Twitter'ın en çok takipçi sahibi olan ilk 10 kişisinden biri olan Elon Musk, bu satın alma işlemi sonrası Twitter'ın yönetim kuruluna girdi.


TWİTTER'DAN W HARFİNİ KALDIRALIM MI?

Sosyal medya hesabından bir anket paylaşan Elon Musk, Twitter'ın adından W harfinin kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusunu takipçilerine sordu. Sorulan bu soruda anket şıkları dikkatleri çekti. EVET HAYIR şeklinde olması beklenen anket şıklarının EVET ve TABİ Kİ şeklinde olduğu görüldü. Yani her halükarda Elon Musk'ın W harfini çıkarmak istediği görülüyor. İşte o anket:



Buna göre bakacak olursak Twitter'ın yeni adının Titter olması bekleniyor. Sizce W harfi çıkarılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç