Elinde Doları Olanlar Dikkat! Selçuk Geçer Doların Yükseleceği Tarihi Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elinde Doları Olanlar Dikkat! Selçuk Geçer Doların Yükseleceği Tarihi Açıkladı

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Döviz 14 Ara 2022 16:09 0
Elinde Doları Olanlar Dikkat! Selçuk Geçer Doların Yükseleceği Tarihi Açıkladı

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Geçer yağtığı açıklamada doların yükseleceği tarihi açıkladı.

Bir süredir yatay seyreden dolar kuru ile ilgili uzman isimlerden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bir yeni açıklamada ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer,  "Amerika Birleşik Devletleri’ndeki enflasyon verilerinin artık dizginlendiğini, euro ve sterlinin ise bundan dolayı dolardan çok daha değerli olduğunun altını çizdi. Böyle bir durumun meydana gelmesinin kısa süreceğini söyleyen geçer, doların aralık ayı içerisinde göreceği rakamı da takipçileri ile paylaştı." dedi. 

Amerika Birleşik Devletlerindeki enflasyon verileri sebebiyle euro ve sterlin karşısında değer kaybettiğini açıklayan Geçer, gelecek aylarda bu durumun olağanüstü başka bir duruma evrileceğini ifade etti. 

20 TL'Yİ GEÇECEK

Piyasalarda meydana gelen dalgalanmalar açısından aralık ayı tahminini açıklayan ekonomist Selçuk Geçer, yıl sonunda doların 20 TL seviyelerine yaklaşacağını, yılın ilk haftalarında ise 20'yi geçeceğini belirtti. 

Piyasalarda yaşanan dalgalanma sebebiyle aralık ayı için tahminde bulunan Geçer, yıl sonuna doğru doların 20 TL'yi bulacağının, Ocak ayında ise bu rakamın 20 TL'yi de aşacağının altını çizdi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com emtia, altın, döviz, kripto para, borsa hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç