Elazığ'dan Son Dakika Haberi: Fırat Üniversitesi Hastanesinde Silahlı Kavga Çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Elazığ'dan Son Dakika Haberi: Fırat Üniversitesi Hastanesinde Silahlı Kavga Çıktı

Son dakika haberi: Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde silahlı kavga çıktı.

3.Sayfa 27 Tem 2022 15:30 0
Elazığ'dan Son Dakika Haberi: Fırat Üniversitesi Hastanesinde Silahlı Kavga Çıktı

Son dakika haberi: Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde kavga çıktı.

Elazığ'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahlı kavga çıktığı öğrenildi. Bölgeden gelen son dakika bilgisine göre hastanede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. 

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde , klinikler B blok önünde yaşanan olayda iki grubun bölgede karşı karşıya geldiği , iki grup arasında sözlü olarak , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktığı öğrenildi. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa süre içinde büyüdü ve taraflar bir birine tekme tokat girişti.

Taraflardan biri yanında silahla bölgeye gelmiş ve belindne çektiği silahla etrafa arastgele ateş etti. Bölgede yaralıların olduğu öğrenilirken 2 kişlinin yerde kanlar içinde yattığı öğrenildi. Hemen bölgeye gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken yaralılara müdahale için hemen hastaneden sağlık ekipleri geldi. Yaralılara bölgede yapılan ilk müdahaleden sonra yaralılar, sedye ile hemen acil bölümüne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.

Tedavi altına alınanlardan birinin sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi. 

Bölgeye gelen polis ekipleri, kavga eden grubuu güçlükle ayırırken silahlı saldırgan ise etkisiz hale getirildi. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında bölgede güvenlik kamera görüntüleri inceleme altına alınırken bölgedeki tanıkların da ifadelerine başvuruldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç