Ekrem İmamoğlu Kararını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ekrem İmamoğlu Kararını Açıkladı!

Ekrem İmamoğlu yerel seçimler öncesi genel başkanlıkla ilgili verdiği kararı açıkladı! İşte detaylar...

Seçim 15 Ağu 2023 12:28 0
Ekrem İmamoğlu Kararını Açıkladı!

CHP'de 'değişim' çıkışı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim öncesi yol haritasını açıkladı.

CHP’de değişim tartışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı açıklama merakla bekleniyordu. İmamoğlu, basın toplantısıyla son kararını açıkladı.

CHP’de değişim tartışmaları sürerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada toplumun CHP’de lider değişikliği istediğini ifade ederek değişimin şart olduğunu dile getirmişti. CHP genel başkanlığı adaylığı için birçok partilinin adı geçerken, en merak edilen ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday olup olmayacağıydı.

İMAMOĞLU'NUN YOL HARİTASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimler yaklaşırken yol haritasını açıkladı.

"İSTANBUL'U KAZANAN TÜRKİYE'Yİ KAZANIR"

"İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır." diyen Ekrem İmamoğlu, "Ben bu sözü çok önemsiyorum. Yerel seçimlerde İstanbul'u kazanmak büyük siyasi başarıdır. İstanbul'u kazanan belediye başkanı dünyanın en önemli şehrine hizmet etme onuruna ulaşır. O kişi milletin takdirini kazanırsa bu başarı onu ulusal ve uluslararası siyasette önemli yere ulaştırır. Ben İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır sözünü seçim galibiyeti olarak algılamıyorum sadece." ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ İSTANBUL'A MÜHÜRLÜ KABUL EDİYORUM"

İmamoğlu, "Biz İstanbul'u kalkındırmak, Türkiye'yi güçlendirmektir şiarıyla iş yaptık. Bizim yönetimimizdeki İstanbul'un Türkiye'nin mutlu geleceğinin teminatı olmuştur. Ben de kendimi İstanbul'a mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım mukaddes şehre en üst seviyede hizmet etmeyi Türkiye'ye hizmet etmek olarak kabul ediyorum." şeklinde konuştu. 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç