Ekrem İmamoğlu Açıkladı: İstanbullulara Faizsiz 24 Ay Vade ile 2500 TL Kredi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ekrem İmamoğlu Açıkladı: İstanbullulara Faizsiz 24 Ay Vade ile 2500 TL Kredi Başvurusu Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika açıklamasında İstanbullulara faizsiz masrafsız kredi verileceğini söyledi.

Kredi 19 Haz 2022 09:24 0
Ekrem İmamoğlu Açıkladı: İstanbullulara Faizsiz 24 Ay Vade ile 2500 TL Kredi Başvurusu Başladı

İstanbullulara faizsiz kredi verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve İstanbullulara faizsiz 2 bin 500 lira kredi verileceğini söyledi. İstanbulkart'a bakiye yüklemek isteyen , ancak parası olmayan vatandaşlara yapılacak kredi desteğinde faiz istenmeyeceği ve masraf da olmayacağına yer verildi. 

Söz konusu açıklamada kredi desteğinin 2 bin 500 lira olacağı ve başvuru yapan vatandaşlara desteğin verileceği bildirildi. Konu ile lgili açıklama İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada söz konusu kredi kampanyasına başvuruların mobil uygulama üzerinden yapılabileceğini söyledi. 

500 LİRA İLE 2500 LİRA ARASINDA

Başkan İmamoğlu açıklamasında söz konusu krediden herhangi bir faiz ya da masraf alınmayacağını söyledi ve söz konusu paranın İstanbulkart'lara yatırılacağını söyledi. En az 500 lira , en fazla 2 bin 500 liraya kadar kullanılacak kredide 

Konu ile ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "İstanbulkart’a bakiye desteği var. İstanbulkart Mobil üzerinden 2500 TL'ye kadar faizsiz, masrafsız aldığınız + Dijital Bakiye'yi İstanbulkart'ın geçtiği her yerde kullanabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

FİBABANKA'DAN SAĞLANIYOR: 24 AY VADE

Söz konusu kredi Fibabanka tarafından sağlanıyor ve 24 ay vade seçeneği bulunuyor. 24 ay vadede vatandaşlar 2 bin 500 lira için ayda 104.16 lira geri ödeme yapacak ve herhangi bir faiz ödemesi yapmadan parayı geri verecek.

BAŞVURU NASIL?

Söz konusu krediye başvurular İstanbulkart mobil uygulaması üzerinden alınıyor. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç