Ekrem İmamoğlu - Murat Kurum seçim anketi sonucu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ekrem İmamoğlu - Murat Kurum seçim anketi sonucu geldi

İstanbul'da seçim yarışı her geçen gün daha da kızışıyor. Peki anketlerde kim önde? Kurum mu İmamoğlu mu?

Seçim 1 Mart 2024 0
Ekrem İmamoğlu - Murat Kurum seçim anketi sonucu geldi

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, İstanbul'da son anket sonucunu açıkladı.

Sonar Araştırma Genel Müdürü Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında İstanbul'da seçim yarışında son durumu aktardı ve anketlerde kimin önde olduğunu, oy oranlarının ne olduğunu aktardı.

Seçime 1 aydan az süre tüm ekranlarda seçim konuşuluyor. Seçimlerde en merak edilen il ise İstanbul oldu. Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışında son anket sonucu açıklandı.

Hadi Özışık'ın konuğu Hakan Bayrakçı yaptığı son dkaika açıklamasında seçim anketi sonuçlarını paylaştı ve İmamoğlu ile Kurum'un kafa kafaya yarışı götürdüğünü söyledi.

Bayrakçı anket sonucu ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Durum kafa kafaya. İlginç olan şey şu. 41'e 42 ya da 42'ye 42 gibi kafa kafaya. Yeni 45'e 45 değil. 42'ye 42'ninin ne önemi var diyeceksiniz. 42 artı 42 84 puan eder 16 puan başka partilere gidiyor. Geçen seçim böyle bir oy yoktu. Geçen seçimde DEM Parti, Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi ayrı adaylarla seçime girmediler. Bu sefer durum farklı"

TEK BAŞINA KALINCA NASIL OYU ARTTI?

Ekrem İmamoğlu'nun tek başına olmasına rağmen hala anketlerde kafa kafaya çıkmasının nedenini de şu şekilde aktardı:

"İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na kurultay kaybettiren kaybettiren geleceğe yönelik alternatif bir siyasi pozisyon olması hasebiyle böyle bir güç koruyor"

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NİN NE KADAR OYU VAR?

Fatih Erbakan'ın Genel Başkanı olduğu ve son seçimlerde aldığı oy ile dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi'nin oyunun 3-4 puan olduğunu söyleyen Bayrakçı, "Yeniden Refah'ın seçmeninde eğer başa baş bir durum görülürse son 1 hafta 10 gün için söylüyorum bir kaç puan oradan gidebilir Murat Kurum lehine. Nasıl ki DEM oyları İmamoğlu lehine çalışırsa" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç