EKPSS branş bazında sıralamalar güncellendi: Engelli memur alımı geliyor 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EKPSS branş bazında sıralamalar güncellendi: Engelli memur alımı geliyor 2023

EKPSS branş bazında sıralamalar hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada sıralamaların güncellendiğine yer verildi.

EKPSS Memur Alımı 8 Haz 2023 11:37 0
EKPSS branş bazında sıralamalar güncellendi: Engelli memur alımı geliyor 2023

Son dakika: EKPSS branş bazında sıralamalar güncellendi.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında EKPSS ile engelli memur alımında branş bazında sıralamaların güncellendiğine yer verildi. 

"2020-EKPSS ve 2022-EKPSS Branş Bazında Sıralamaların Güncellenmesi" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında branş bazında sıralamalara şu şekilde yer verildi:

"2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2020-EKPSS) ve 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (2022-EKPSS) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup adaylar, branş bazında sıralamalarını ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecektir.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sisteminden ÖSYM sistemine aktarılmış olan) ÖSYM sistemi üzerinde ilgili işlemlerin yapıldığı tarih itibarıyla aktif olarak bulunan eğitim bilgileri ve bu tarih itibarıyla sistemde aktif eğitimi yer almayan adayların ise başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri esas alınarak hazırlanmıştır"

Branş bazında sıralamalara aşağıdaki gibi bakılabilecek:

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

EKPSS İLE MEMUR ALIMI GELİYOR

EKPSS ile yapılacak kamu personeli alımı öncesi branş bazında sıralamalar güncellendi. Bunun ardından kısa sürede EKPSS ile engelli memur alımının gelmesi bekleniyor. İlan geldiğinde haberdar olmak için takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç