Ek İş Arayanlara Müjde: Bu İşlerle Ayda 2000 TL Daha Fazla Kazanabilirsiniz
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ek İş Arayanlara Müjde: Bu İşlerle Ayda 2000 TL Daha Fazla Kazanabilirsiniz

Ek iş yapmak isteyen , part time çalışmak isteyen vatandaşlara iyi haber geldi. Birçok işyeri , part time ve hafta sonu personel çalıştırıyor.

Finans Magazin 1 Mayıs 2022 14:37 0
Ek İş Arayanlara Müjde: Bu İşlerle Ayda 2000 TL Daha Fazla Kazanabilirsiniz

Ek iş arayan vatandaşlara birçok firmadan ek iş müjdesi.

Bir işyerinde çalışmakta olan vatandaşların aldıkları maaş kendilerine maalesef yetmiyor. Son dönemlerde ciddi oranda artan enflasyon ve hayat pahalılığı, binlerce vtandaşı ek iş yapmaya yönlendirdi. Aldıkları maaşları temel ihtiyaçlarını karşlayamayan, ya da ancak temel ihtiyaçlarını karşılayabilen vatandaşlar, daha fazla para kazanmanın yollarını araştırmaya başladı. 

 

Biz de finans7.com olarak bu yazımızda ek iş arayan vatandaşlar için ek iş ilanlarına nasıl bakacaklarını , nasıl ek iş arayacaklarını, ek iş arama ilanlarının genelde hangi kadrolar için yayımlandığı konularına değindik.

 

EK İŞ ŞART

Sitemize ulaşan ve ek iş aradığını söyleyen bazı takipçilerimiz, aldıkları tek maaş ile geçinemediklerini, akşamları ya da hafta sonları çalışabilecekleri, ek para kazanabilecekleri iş aradıklarını söyledi. Maaşlarının giderleirne yetmediğini söyleyen takipçilerimize yardımcı olmak için bu yazımızı kaleme aldık.

 

EK İŞ KADROLAR

İnternet üzerinden , ilan sayfaları üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda en çok ek iş personel alımlarının garson , anketör, makale yazma işi, servis elemanı, fuar elemanı, tanıtım elemanı , çağrı merkezi personeli, satış destek personeli gibi kadrolara yapıldığı görüldü. Genellikle terübe şartı aranmadan yapılan bu personel alımlarında adaylar hafta sonları tam gün, hafta içi ise akşamları çalıştırılıyor. Diğer çalıştığı işteki mesai durumuna göre bu personeller hafta içi istedikleri saatlerde de çalıştırılabiliyor. 

 

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanlara baktığımızda hemen hemen tüm kadrolar için adaylarda mezuniyet şartı aranmadığı görülürken adayların tecrübeli olması bazı kadrolar için tercih sebebi olacaktır. Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, takım çalışmasına uygun hareket edebilecek, kendisine verilen bölgede , gereken görevleri tam ve eksiksiz şekilde yapmaya gayret gösterecek kişilerin işe alınacağı öğrenildi.

 

İLANLAR

Bazı i ilanı sayfaları üzerinden yayımlanan duyurulara baktığımızda personel alımlarının şu şekilde olduğu görüldü:

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlanlara baktığımızda başvuruların şahsen ya da telefon üzerinden CV gönderilerek yapıldığı görüldü. Başvuruya ilişkin detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/part-time-ve-ek-is-firsatlari-is-ilanlari

https://isinolsun.com/is-ilanlari?kw=part%20time

https://www.kariyer.net/is-ilanlari/part+time

https://www.unisbul.com/yari-zamanli-is-ilanlari

https://www.yenibiris.com/is-ilanlari/part-time

https://isinolsun.com/is-ilanlari/makale-yazari

Linkleri kopyalayıp yeni sekmede açabilir ve bu sayfalar üzerinden başvurunuzu işyerine iletebilirsiniz. Siz de aşağıdaki yorum kısmından Aradığınız ek işi ve şehri yazabilirsiniz.

 

İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç