EGM ve Jandarma'ya 2 Bin Bekçi Alımı Netleşti: İşte Başvuru Şartları ve İlan Tarihi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM ve Jandarma'ya 2 Bin Bekçi Alımı Netleşti: İşte Başvuru Şartları ve İlan Tarihi 2023

2023 yılı bekçi alımı hakkında son dakika açıklaması. Finans7.com olarak edindiğimiz bilgilere göre yeni dönemde 2 bin civarında bekçi alımı yapılması bekleniyor.

Bekçi Alımı 17 Ekim 2022 11:38 12
EGM ve Jandarma'ya 2 Bin Bekçi Alımı Netleşti: İşte Başvuru Şartları ve İlan Tarihi 2023

Seçim öncesi en az 2 bin bekçi alımı bekleniyor.

Seçim sürecine girildi. Haziran 2023'te yapılacak seçimlere az süre kala en merak edilen konu , seçim sürecinde kamuya personel alımları konusu oldu. Bekçi olmak isteyen on binlerce genç ise EGM ve Jandarma'ya bekçi alımı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımzıda söz konusu alım ile ilgili son bilgilere yazımızda yer verdik.

YENİ YILDA AZALACAK POLİS SAYISINA BEKÇİ TAKVİYESİ

Bilindiği üzere yeni yılda 3600 ek gösterge yürürlüğe girecek. 15 Ocak 2022 tarihinde yürürlüğe girecek düzenleme ile emekli olacak polisler, normal alacaklarından daha fazla ikramiye alarak emekli olacak. Bu nedenle on binlerce polis memuru, emekli olmak için 15 Ocak tarihini bekliyor. Finans7.com olarak edindiğimiz bilgilere göre yeni yılla birlikte on binlerce polis emekli olacak. Bu da EGM içinde yeni kolluk kuvveti ihtiyacını doğuracak.

Bu eksikliğin büyük çoğunluğu polislerle doldurulacak. Bu nedenle 2023 yılında en az 20 bin polis alımı bekleniyor. Bunun yanı sıra bekçi alımı da yapılacak bu eksikliğin daha hızlı şekilde kapatılması planlanıyor. Bu nedenle en az 2 bin bekçi alımı yapılması bekleniyor.

ŞARTLARI NEDİR?

Bekçi alımı en az lise mezunlarından yapılıyor. Sadece erkek adaylar arasından yapılan alımda askerlik şartı var. Öte yandan adayların 31 yaşından gün almamış olması şartı da var. Sizce hangi şart değişmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Siz hangi şehre alım bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İLAN TARİHİ

Bekçi alımı ilanının 2023 yılı Mart-Nisan aylarında yapılması bekleniyor. İlan gelince kaçırmamak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN 

Finans7.com  | Ankara ÖZEL HABER

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yaş şartı 43 olsun ilk okul mezunlarınada çarşı mahalle köy bekçiliği fırsatı tanınsın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yaş sınırı yukarı çekilmeli bence en 35.40 olmalidir
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Askeri personel alımı nasıl oluyor bilgisi olan varmı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
35 yaş ve sadece erkek alım şartı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Askelik şartı kalkmalı