EGM Promosyonunda Son Dakika Haberi: Polislere Promosyonda Konuşulan Rakam Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM Promosyonunda Son Dakika Haberi: Polislere Promosyonda Konuşulan Rakam Açıklandı

Polislerin banka promosyonu hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada yeni promosyon için konuşulan rakama yer verildi.

Bankalar 25 Eylül 2022 21:01 3
EGM Promosyonunda Son Dakika Haberi: Polislere Promosyonda Konuşulan Rakam Açıklandı

Polislerin banka promosyonu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personellerin ve polislerin banka promosyonu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Twitter üzerinde kulislerden aldığı bilgileri önceden vermesi ile bilinen , kaynaklarındna aldığı bilgileri her zaman erken şekilde haber veren Ankara Kuşu adlı kullanıcı, polislerin promosyonu hakkında gelen son dakika bilgisini paylaştı.

Söz konusu açıklamada, "Polislerin banka promosyonu işi Ekim ayı içerisinde çözülecekmiş. İkiye katlanması gündemde." ifadelerine yer verildi. 

NE KADARDI NE KADAR OLACAK?

Polislerin banka promosyonu hakkında daha önce varılan anlaşmada, "Protokolde ısrarla anlamamazlıktan gelinen bir nokta da promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak oluşudur"  ifadeleri kullanıldı. Söz konusu açıklamada polislerin banka promosyonlarının her 6 ayda bir zamlanacağına da yer verildi.

Son dakika bilgisine bakacak olursak promosyonun 300 liradan 600 liraya çıkarılması bekleniyor. Sizce ayda 600 lira promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ancak polisler, diğer kurumlardan gelen 40 bin 42 bin liralık promosyonları örnek göstererek bu promosyonun güncellenmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine banka ile GM arasında yeniden görüşmeler başladı. Gelecek günlerde nihai kararın açıklanması ve yeni  promosyonların duyurulması bekleniyor. Yeni promosyon duyurusu geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sağolun iyi dalga geçtiniz bizlerle
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyi dalga geçtiniz sagolun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sanmıyorum