EGM Maaş Promosyonunda Son Dakika: 'Promosyon Anlaşmasının Detayları Belli Oldu' Diyerek Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM Maaş Promosyonunda Son Dakika: 'Promosyon Anlaşmasının Detayları Belli Oldu' Diyerek Açıkladı

Faruk Sezer yaptığı son dakika açıklamasında polislerin promosyon sözleşmesinin ilk detaylarının belli olduğunu söyledi.

Bankalar 23 Eylül 2022 08:54 0
EGM Maaş Promosyonunda Son Dakika: 'Promosyon Anlaşmasının Detayları Belli Oldu' Diyerek Açıkladı

Faruk Sözer bir son dakika açıklamasında bulundu. 

Youtube kanalı üzerinden "Promosyon anlaşmasının detayları belli oldu" başlığı ile bir video yayınlayan Sezer, promosyon ile ilgili son gelişmeleri aktardı. İşte gelen son dakika açıklaması ve promosyon ile ilgili detaylar:

"Ek protokle geçişlerde illere, dediğim gibi bir tavsiye anlaşmasıdır. EGM tüm kurum adına anlaşma yapamaz. Bu bir tavsiye anlaşmasıdır. Tavsiye anlaşmasında da taşraya bir baskı, bu tavsiyeye geçin baskısının uygulandığı kulağımıza geliyor. Bu anlaşmaya bizim de istediğimiz şartlar olursa biz de geçmesini memnuniyetle isteriz taşranın. Diğer bankalardan maaş alanlarla ilgili genel müdürlük hukuk müşavirliğinin biran evvel sözleşmeyi inceleyip , taşranın kendi sözleşmelerini inceleyip , mutlaka bir boşluğu vardır. Haklı fesih kesin vardır. Bazı bankalar 6 bin liraya anlaşma yapmış üzerine 19 bin lira ekleyerek sözleşmeyi revize ediyor. EGM hukuk müavirliğinin taşrada diğer bankalardan maaş alan yerleir tespit edip onunla ilgili görüş belirlemesi de acil şekilde elzem bir hale gelmiştir."

İşte o açıklamanın tamamı:

Sizce polislere promosyon ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Önümüzdeki günlerde promosyon ile ilgili yeni açıklamanın gelmesi ve polislere promosyon ödemesinin ne kadar zamlandığının belli olması bekleniyor. Promosyon ödeme miktarı belli olduğunda haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç