EGM duyurdu: Polis Akademisine akademik personel alınacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM duyurdu: Polis Akademisine akademik personel alınacak

EGM bünyesinde istihdam etmek üzere birçok şehre akademik personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan yazımızda.

Memur Alımı İlanları 10 Mayıs 2023 08:44 0
EGM duyurdu: Polis Akademisine akademik personel alınacak

EGM, birçok şehre akademik personel alımı yapacak.

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesindeki Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, İç Güvenlik Fakültesi, Yabancı Diller Bölümü ile Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO), Kayseri Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM), Rize POMEM, Kırıkkale PMYO, Bayburt POMEM, Bilecik POMEM Müdürlüklerinde istihdam etmek üzere akademik personel alımı yapılacağına yer verildi.

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü

Türk Dili

Doktor Öğretim Üyesi

1

Türk Dili ve Edebiyatı alanında lisans mezunu olmak. Türkçe Eğitimi alanında yüksek lisans mezunu olmak. Türkçe Eğitimi alanında doktora mezunu olmak. Türkçe ders kitapları ve dil öğretimi konularında çalışmaları bulunmak.

İç Güvenlik Fakültesi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü

Hukuk Bilimleri ABD

Araştırma Görevlisi

1

Hukuk alanında lisans mezunu olmak. Ticaret Hukuku alanında yüksek lisans mezunu olmak. Özel Hukuk alanında doktora yapıyor olmak. Trafik Hukuku konusunda çalışmaları bulunmak.

Rüştü Ünsal PMYO

Sosyal Bilimler

Öğretim Görevlisi

1

Sosyoloji alanında lisans mezunu olmak. Sosyoloji alanında yüksek lisans mezunu olmak. Adli Sosyal Bilimler alanında doktora mezunu olmak. En az 10 (on) yıl iş tecrübesi olmak.

Kayseri POMEM

Sosyal Bilimler

Öğretim Görevlisi

1

Sosyoloji alanında lisans mezunu olmak. Sosyoloji alanında yüksek lisans mezunu olmak. Sosyoloji alanında doktora yapıyor olmak. Sosyo-kültürel dönüşüm, kent ve göç konularında çalışmaları bulunmak.

Rize POMEM

Beden Eğitimi

Öğretim Görevlisi

1

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği alanında lisans mezunu olmak. Beden Eğitimi ve Spor alanında yüksek lisans mezunu olmak. 1. Kademe yüzme antrenörlüğü ve ilk yardım alanında sertifikası bulunmak.

Kırıkkale PMYO

Sosyal Bilimler

Öğretim Görevlisi

1

Uluslararası İlişkiler alanında lisans mezunu olmak. Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans mezunu olmak. Uluslararası İlişkiler alanında doktora yapıyor olmak. Avrupa Birliği ve bölgesel barış konularında çalışmaları bulunmak.

Bayburt POMEM

Sosyal Bilimler

Öğretim Görevlisi

1

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında lisans mezunu olmak. Yönetim Bilimleri alanında yüksek lisans mezunu olmak. Yönetim Bilimleri alanında doktora yapıyor olmak. Dirençli kentler ve göçmenler konularında çalışmaları bulunmak.

Bilecik POMEM

Sosyal Bilimler

Öğretim Görevlisi

1

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında lisans mezunu olmak. Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans mezunu olmak. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında doktora yapıyor olmak. Demokrasi konusunda çalışmaları bulunmak.

Yabancı Diller Bölümü

İngilizce

Öğretim Görevlisi

20

İngiliz Dili Eğitimi, İngilizce Öğretmenliği, Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce), İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi bölümlerinin birinden mezun olmak ve tezli yüksek lisans mezunu olmak. İlgili yabancı dil puanının 90 ve üzeri olması.

Akademik personel alımına başvurular 25 Mayıs 2023 tarihine kadar alınacak. Başvuru yapacak adaylar için evraklar ve detaylar aşağıdaki linkte verilmiştir. İlan metni ve başvuru bilgileri için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç