EGM Daimi İşçi Alımı Yapıyor! İşte Başvuru Şartları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

EGM Daimi İşçi Alımı Yapıyor! İşte Başvuru Şartları...

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanı yayımlandı.

İŞKUR İlanları 19 Tem 2022 19:31 0
EGM Daimi İşçi Alımı Yapıyor! İşte Başvuru Şartları...

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanı yayımlandı. EGM Polisevi Büro Amirliğine İlkokul Lise MYO ve Lisans Mezunu adaylardan 5 kamu işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları...

EGM Polisevi Büro Amirliği personel açıklığını gidermek için İŞKUR iş ilanları üzerinde 5 kamu işçi alımı yayınladı. Yayımlanan ilana göre Polisevi Büro Amirliği için İlkokul Lise MYO Lisans Mezunu olan adaylardan garson servisi elemanı, temizlik görevlisi olmak üzere toplamda 5 kamu işçisi alımı yapacaktır.

EGM Kamu İşçi alımı ilanına başvurmak isteyen adaylar en az 18 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Adaylardan başvuru esnasında herhangi bir KPSS şartı istenilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER

Başvuru esnasından adayların adli sicil kaydını belge halinde göstermesi gerekiyor. Adayların daha önceki çalıştığı kamu kurumlarında veya özel sektörlerde garson (servis elemanı) olarak çalışmış olması,

MEB tarafından verilen hijyen belgesine sahip olması, Nüfus kayıt belgesi ile ikametgah belgesi, Askerlik durum belgesi, Arşiv araştırma sonucu olumlu sonuçlanması, Adayların çalışma saatleri EGM tarafından vardiyalı sistem olarak belirlenecektir,

İşe alınan adayların gerektiği haller durumunda kurumun diğer birimlerine görevlendirile bileceklerdir, Adaların en az ilkokul en fazla lisans mezunu olması istenmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvurular 18 Temmuz 2022 tarihinde başlayıp 22 Temmuz 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden online olarak iş başvurusunda bulanabileceklerdir.

Tekirdağ Çerkezköy EGM Polisevi Büro Amirliği Kamu işçi alımı ilanına başvurmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR remi web adresi üzerinden istenilen bilgilerle giriş yaptıktan sonra iş ilanları kısmından kamu ilanlarını seçerek iş başvurusunda bulunabilirler.

İŞKUR resmi web adresi üzerinden başvurusunu yapamayan adaylar alo 170 hattı üzerinden de iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

Garson servis elemanı İş ilan no 00006907506. Temizlik görevlisi iş ilan no 00006907507

Personel alımı ve işçi alım ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç