Egea SUV modeli çıkıyor: İşte Fiat yeni Egea Cip
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Egea SUV modeli çıkıyor: İşte Fiat yeni Egea Cip

Son dakika haberi: Fiat Egea'nın SUV modeli çıkıyor. Büyük bir heyecan yaratan olay için ilk bilgiler geldi.

Taşıt 19 Ocak 2023 18:11 1
Egea SUV modeli çıkıyor: İşte Fiat yeni Egea Cip

Egea SUV oluyor: İşte ilk görüntüsü.

Son dakika haberi geldi. Türkiye'de en çok satılan araç olan, hem sıfır hem ikinci el taşıt piyasasında en çok alınan satılan araç olan Egea SUV oluyor. Konu ile ilgili açıklama firmadan geldi.

Büyük bir yeniliğe imza atacak Fiat Egea SUV, görüntüsü ile büyük beğeni toplayacağa benziyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gazeteci Emre Özpeynirci, "Fiat Başkanı Olivier Francois, @AutoExpress 'e yaptığı açıklamada, Avrupa’da Tipo olarak satılan Egea'yı elden geçirmeyi planladıklarını doğrulayarak, "Yeni nesil Tipo'yu 2025'te göreceksiniz. SUV benzeri ama yenilikçi bir model olacak" dedi" ifadelerini kullandı.

HEM İÇTEN YANMALI HEM ELEKTRİKLİ MOTOR OLACAK

Yeni araç için detayları da aktaran Özpeynirci, aracın hem içten yanmalı hem elektrikli olacağını söyleyerek, "Yapılan açıklamaya göre yeni nesil Egea/Tipo'nun hem içten yanmalı hem de elektrikli motor seçenekleri olacak. Yani 2025 model Fiat Egea/Tipo'nun büyük olasılıkla Stellantis Grubu'nun CMP (elektrikli model için e-CMP) platformunda geliştirilecek ve yine Bursa'da üretilecek" dedi.

François konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Fiat'ın düzenli olarak kârlı hale gelmesinin hiçbir yolu yok - ve şu anda kârlı, ancak planımız, bunu giderek daha fazla yapmak - eğer Avrupa ve Güney Amerika ürün serilerimizi birleştirmezsek" değerlendirmesinde buludu.

2025 YILINDA PİYASAYA ÇIKIYOR

Söz konusu aracın 2025 yılında piyasaya çıkacağı bildirildi. İşte araçtan gelen ilk görüntüler: (Sizce nasıl? Aşağıdaki yorum kısmından yazın)

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
2023 tasarim model araci 2025te satacaklar yani