Edremit'te Korkunç Olay: Öz Oğlunu Satırla Parçaladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Edremit'te Korkunç Olay: Öz Oğlunu Satırla Parçaladı

Balıkesir'den bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi , öz oğlunu satırla öldürdü.

3.Sayfa 10 Nisan 2022 14:21 0
Edremit'te Korkunç Olay: Öz Oğlunu Satırla Parçaladı

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Edremit'te Altakum Mahallesi'nde bir baba öz oğluna saldırdı ve onu satırla öldürdü.


Balıkesir'in Edremit İlçesi'nden gelen son dakika bilgilerinegöre Altınkum'da feci bir olay meydana geldi. Edremit İlçesi Altınkum Mahallesi'nde bulunan Dalyan mevkisi civarında Murat S. isimli kişi ile oğlu Barış S arasında tartışma çıktı. Edinilen bilgilere göre oğul Barış S'nin uyuşturucu kullanıcısı olduğu öğrenilirken tartışmanın nedeni hakkında henüz bir bilgi alınamadı.


Aralarında sürekli olarak tartışma çıktığı öğrenilen baba ile oğul arasında bugün yine bir kavga çıktı. Çıkan kavga kısa süre içinde büyüdü. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi sonrası baba Murat S isimli kişi, yanında bulunan satırı aldı ve oğluna saldırdı. Oğlu Barış S'nin kol, baş , boyun ve çene bölgelerine doğru saldıran baba, satırla buralara ciddi zararlar verdi. Satır darbeleri nedeniyle her yerinden kan gelen Barış S. , kanlar içinde yerde kaldı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ettikten sonra hemen kavgayı ayırmaya koştu. Diğer vatandaşlar ise durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi.


Vatandaşların ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede satır darbelerine maruz kalan Barış S'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Bölgeye gelen savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası cansız beden , adli tıp morguna kaldırıldı.


Otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna cansız bedeni kaldırılan Barış S'nin Babası Murat S. ise bölgeye gelen polis ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Murat S.'nin emniyetteki işlemleri devam ettiği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç