Edirne Uzunköprü'de Feci Olay: Aynı Aileden 4 Kişi Silahla Vurulmuş Halde Bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Edirne Uzunköprü'de Feci Olay: Aynı Aileden 4 Kişi Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Edirne Uzunköprü'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre aynı aileden 4 kişi , evde vurulmuş ölü halde bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

3.Sayfa 29 Mart 2022 12:03 0
Edirne Uzunköprü'de Feci Olay: Aynı Aileden 4 Kişi Silahla Vurulmuş Halde Bulundu

Son dakika haberi: Edirne'de 4 kişilik aile evde ölü halde bulundu.


Kan donduran olay Edirne'den geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Uzunköprü İlçesi'ne bağlı olan Elmalı köyünde bir evde aynı aileden 4 kişinin silahla vurulmuş halde cansız bedenleri bulundu. İhbar üzerine bölgeye hemen ekipler sevk edildi. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ile jandarma ekipleri çalışma başlattı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede 4 kişinin silahla vurulmuş ve ölmüş olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Elmalı Köyü'nde yaşayan bir aileden haber alamayan yakınları ve akrabaları evlerine gitti. Evlerine giden ekipler dehşet verici manzara ile karşılaştı. Evde anne, baba ve çocuk ile dedesinin silahla vurulmuş halde gören komşular durumu ekiplere bildirdi.


Cansız bedenlerin dede ;Mehmet Güler, oğul Mehmet Güler ve onun eşi Filiz Güler ile çocukları Anıl Güler'e ait olduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra cansız bedenler, otopsi işlemleri yapılması için adli tıpa kaldırıldı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç