Eczaneye giden adam ölü olduğunu öğrendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Eczaneye giden adam ölü olduğunu öğrendi

Samsun'da meydana gelen olayda bir kişi, eczaneye gittiğinde ölü olduğunu öğrendi. İşte yaşanan olayın detayları.

Yerel Haberler 15 Mayıs 2024 0
Eczaneye giden adam ölü olduğunu öğrendi

Son dakika haberi: Eczaneye giden adam, ölü olduğunu öğrendi.

Samsun'da meydana gelen olayda 67 yaşındaki Şaban Er isimli kişinin başına gelen olay gündem oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre Er, ilaçlarını almak için eczaneye gitti. Eczaneye giden vatandaşa eczacı, sistemde ölü olarak göründüğünü, bu nedenle ilaç alamayacağını söyledi. Bunun üzerine büyük şok yaşayan adam, soluğu nüfus müdürlüğünde aldı.

Nüfus müdürlüğüne gelen vatandaş, burada da aynı cevabı aldı. Nüfus Müdürlüğü personelleri, söz konusu adamın kimlik numarası üzerinden yaptığı incelemede Şaban Er'in sistemde ölü olarak göründüğünü söyledi.

Buradan da aynı cevabı alan ve çözümün burada olmayacağı cevabını öğrenen Er, ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı.

Bunun üzerine Er bunun nedenini araştırmaya başladı.

OLAYI ARAŞTIRINCA GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

3 Mayıs Günü Şaban Er adında bir kişi, kimliksiz şekilde Bafra Devlet Hastanesi acil servisine gitti ve burada 2 gün sonra hayatını kaybetti. Hastane personelleri ise ölüm raporunu hazırlarken üstün körü davrandı ve kontroller yapmadı.

Ölen adamı Şaban Er öldü diyerek sisteme giren sağlıkçılar, yaşayan birini ölü halde gösterdi.

Ne yapacağını bilmeyen, yaşayan bir ölü gibi olduğunu söyleyen Er, ne hastaneye gidebildiğini, ne ilaç alabildiğini söyleyerek bu konuda çözüm beklediğini söyledi. 

Kalp rahatsızlığı, bronşiti olduğunu, alması gereken ilaçları olduğunu söyleyen Er, hiçbir şeyden zevk alamadığını söyledi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç