e- Devlet'ten Hayvan Sahiplenme Dönemi Başlıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

e- Devlet'ten Hayvan Sahiplenme Dönemi Başlıyor!

e-Devlet üzerinden evcil hayvan sahiplenme işlemi yapılabilecek. Peki bu sayfaya nasıl ulaşılır ve hayvan sahiplenilir?

Haberler 30 Eylül 2022 16:37 0
e- Devlet'ten Hayvan Sahiplenme Dönemi Başlıyor!

e-Devlet'e hayvan sahiplendirme uygulaması getirildi. Peki bu sayfaya nasıl ulaşılır ve hayvan sahiplenilir?

Bugün e-Devlet tarafından hayata geçirilen yeni hayvan sahiplendirme uygulaması ile barınaklara gitmeden hayvan sahiplenebileceksiniz. Uygulama ile barınaklardaki hayvanlara yuva bulunmasına yardımcı olması bekleniyor.

Gazete Duvar'ın haberine göre, yeni uygulamada üç belediyenin barınaklarındaki hayvanların bilgileri yer alıyor. Bu belediyelerin ise Ankara Keçiören Belediyesi ve İstanbul Büyükçekmece ile Bağcılar Belediyeleri'nin barınakları olduğu ifade ediliyor.

Uygulamanın önümüzdeki günlerde geliştirilmesi planlanıyor. Başta Türkiye genelindeki büyükşehir belediyeleri olmak üzere, hayvan hakları savunucuları ve yerel gönüllüler daha çok hayvanın bir evi olması için çabalıyor.

e-DEVLET ÜZERİNDEN NASIL HAYVAN SAHİPLENİLİR?

e-Devlet'in internet sitesine girerek hesabınızı açın. Arama çubuğuna "hayvan sahiplenme" yazıp aratırsanız üç belediyenin ismini göreceksiniz. Hayvan sahiplenmek istediğiniz belediyenin üzerine tıklayın. Sahiplenmek istediğiniz hayvanı seçin. Daha sonra karşınıza çıkan başvuru sayfasına güncel telefon numaranızı, e-posta adresinizi ve yerleşim adresinizi yazın. Başvurduğunuz kuruma bağlı olarak değişen bir sürenin ardından, seçtiğiniz barınak sizinle iletişime geçecektir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç