E Devlet şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama nasıl yapılır? IBAN nasıl girilir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

E Devlet şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama nasıl yapılır? IBAN nasıl girilir?

E Devlet üzerinden şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama işlemi nasıl yapılır? İşte e devlet başvuru ekranı ve yardıma dair bilgiler.

Haberler 15 Şubat 2023 20:02 0
E Devlet şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama nasıl yapılır? IBAN nasıl girilir?

E Devlet şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama nasıl yapılır?

Son günlerde en çok merak edilen konu , e devlet üzerinden yapılan şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama oldu. Vatandaşlar, banka hesaplarını e Devlet kapısı üzerinden tanımlayarak devlet tarafından yapılacak yardımlara başvuru yapabilecek.

ELAZIĞ DA AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Çelik yaptığı açıklamada, "Depremin meydana geldiği andan itibaren devlet o günden bugüne üstün bir gayret sarf ediyor. Şimdiye kadar 3 binden fazla artçı deprem gerçekleşti. İkinci depremin olduğu sırada biz Adana'ydık. Yoğun bir şekilde hissettik ki merkez üssünün ne kadar kuvvetli olduğunu gösteren bir şey. 35 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Sadece Türkiye'deki kurumların değerlendirmesi değil dünyadaki önemli kurumların değerlendirmesi bölgede son 100 yılda yaşanan en büyük doğal afetle karşı karşıyayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir" dedi.

ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik , devlet tarafından yapılacak 10 bin TL'lik yardımın hesaplara yatırılmaya başlandığını, hesabı olanların hesabına, hesabı olmayanlara ise hesap açılarak yatırıldığını söyledi. Çelik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Deprem yardımları Cumhurbaşkanımız kapsamlı açıklama yaptı. 10 bin liralık yardımlar vatandaşlarımızın hesaplarına yatırılmaya başlandı. Tespit edildikçe yatırılıyor. Hesabı olanların direk hesaplarına , hesabı olmayanların bizzat devlet hesap açarak nüfus cüzdanı üzerinden bu yardımlar aktarılmaya başlandı. Bu yardımlar arttırılmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

BANKA HESABI TANIMLAMA NASIL YAPILIR?

Banka hesabı tanımlama işlemi e devlet üzerinden yapılıyor. E Devlet kapısına gittiğinizde arama kısmına aşağıdaki gibi banka hesabı tanımlama yazın ve çıkan sonuca tıklayın.

Şu sıralar teknik sorundan dolayı sayfanın açılamadığı hatası veriyor. Yoğun giriş nedeniyle bunun olduğu belirtiliyor. Gece saatlerinde girmeniz durumunda ya da sabah erken saatlerde, sayfaya giriş yapabileceksiniz. Kadın erkek diğer adaylar burada > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç