DV 2024 Green Card başvuru sonuçları açıklanıyor: İşte sonuç saati ve sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DV 2024 Green Card başvuru sonuçları açıklanıyor: İşte sonuç saati ve sayfası

Amerika'ya gitmek isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması yapıldı ve Green Card başvuru sonuçlarının bugün açıklanacağına yer verildi.

Dünya 6 Mayıs 2023 09:03 0
DV 2024 Green Card başvuru sonuçları açıklanıyor: İşte sonuç saati ve sayfası

Green Card başvuru sonuçları bugün açıklanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) süresiz ikamet hakkı ve çalışma izni elde etmek isteyenler için birçok vatandaş Green Card başvuru işlemlerini tamamlamasının ardından sonuçlanacağın açıklanacağı tarihi yakından araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda 2024 yılında Green Card kapsamında Amerika'ya gitmeye hak kazanan vatandaşların durumuna ilişkin detaylara yer verdik.

GREEN CARD KAÇTA AÇIKLANACAK?

Green Card sonuçları 6 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye saati ile akşam 19:00'da açıklanacak. Green Card sonuçlarını, sadece başvuru yaptığınız esnada size verilen Confirmation numaranızla birlikte kontrol edebilirsiniz. 

GREEN CARD SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Green Card başvuru sonuçları 6 Mayıs 2023 saat 19:00'da açıklanacak ve bu sayede Green Card sahibi olan vatandaşlar Green Card tarafından sağlanmakta olan ayrıcalıklardan faydalanabilecek. 

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

Green Card için başvuru sonuçları bugün açıklanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre TSİ 19.00'da Green Cars sonuçları https://dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden kamuoyuna açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

GREEN CARD MÜLAKATLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Green Card çekilişi kazananların mülakatları 1 Ekim 2023 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Green Card kura çekiminde adı kurada çıkan adaylar bu tarihe kadar vize almamalı halinde şansını kaybedecek.

YENİ BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Green Card 2024 senesi için başvuruların bu sene Ekim ayında başlaması bekleniyor. Başvurular başladığında haberdar olmak için yukarıdaki linklerden uygulamamızı indirebilirsiniz.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç