DV 2023 Green Card Başvuru Sonuçları Açıklanıyor: İşte Sonuç Saati ve Sayfası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DV 2023 Green Card Başvuru Sonuçları Açıklanıyor: İşte Sonuç Saati ve Sayfası

Amerika'ya gitmek isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Açıklamada Green Card başvuru sonuçlarının bugün açıklanacağına yer verildi.

Dünya 7 Mayıs 2022 08:33 0
DV 2023 Green Card Başvuru Sonuçları Açıklanıyor: İşte Sonuç Saati ve Sayfası

Green Card başvuru sonuçları açıklanıyor.

Amerika 'ya gitmek isteyen vatandaşların en çok araştırdığı konu Green Card oluyor. 2023 yılında Green Card kapsamında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmek isteyenler için başvurular geçtiğimiz aylarda alınmış ve başvuru sonuçları beklenmeye başlanmıştı. Başvuru yapan binlerce kişi ise sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda 2023 yılında Green Vard kapsamında Amerika'ya gitmeye hak kazanan vatandaşların durumuna ilişkin detaylara yer verdik.

KALICI OTURMA VE ÇALIŞMA İZNİ

Her sene Green Card kapsamında binlerce kişi, Amerika'da kalıcı oturma ve çalışma izni alıyor. Gelecek sene Amerika'ya gitmek için başvurular geçtiğimiz aylarda alınmıştı. 

KAZANIRSAM NE OLACAK?

Green Card çekilişinde adınızın çıkması sonrası size bir tarih verilecek ve bu tarih aralığında göçmen vizenizi alabileceksiniz. Söz konusu göçmen vizesi başvurusunu 1 Ekim 2022 ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında yapabileceksiniz. 

GREEN CARD ALMANIZ , AMERİKA'YA KESİN KABUL EİDLDİĞİNİZ ANLAMINA GELMİYOR

Green Card almanız, ABD'ye kesin gitmeniz, göçmenlik vizesini kesin alacağınız anlamına gelmiyor. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Rastgele seçilmiş bir kişi olarak seçilmeniz, vize alacağınızı garanti etmez. Seçim yalnızca, Çeşitlilik Vizesine başvurmaya uygun olduğunuz anlamına gelir.” denildi. Adaylar , seçim sonrası mülakata alınır. 

SONUÇLAR AÇIKLANIYOR

2022 yılında yapılan Green Card için başvuru sonuçları bugün açıklanıyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre TSİ 19.00'da Green Cars sonuçları https://dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden kamuoyuna açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

YENİ BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Green Vard 2023 yılı sonuçları bugün açıklanacak ve kazanan adaylar 2023 yılında Amerika'ya gidebilecek. Yeni dönem başvuruları ise 2024 senesi için olacak. 2024 senesi için başvuruların bu sene Ekim ayında başlaması bekleniyor. Başvurular başladığında haberdar olmak için yukarıdaki linklerden uygulamamızı indirebilirsiniz.

AMERİKA'DA ASGARİ ÜCRET NE KADAR?

ABD'de saatlik asgari ücret 15 Dolar olarak belirlenmiştir. Yani haftada 5 gün 8 saat çalışan bir kişi haftalık 600 Dolar kazanabilir. Ayda ise bu 2400 dolar seviyesinde olur. Günde 10 saat haftada 6 gün çalışan biri 900 dolar kazanır ve ayda 3600 dolar kazanabilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç