Düzce'de Mantar Faciası! 3 Kişi Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce'de Mantar Faciası! 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde ormandan topladıkları mantarları yiyen Yusuf Yavuz (62), eşi Emine Yavuz ile gelini Tuğba Yavuz hayatını kaybetti.

Yaşam 7 Kasım 2022 23:11 0
Düzce'de Mantar Faciası! 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Düzce'de aynı aileden 3 kişi yedikleri mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Yedikleri mantardan zehirlenerek hastaneye kaldırılan 62 yaşındaki Yusuf Yavuz, hayatını kaybetti. Olaydan birkaç saat sonra da yaşlı adamın eşi Emine Yavuz ve gelini vefat etti.

Edinilen bilgiye göre, Mantar faciası 4 Kasım’da Gümüşova ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Yusuf Yavuz, eşi Emine Yavuz ve gelini Tuğba Yavuz topladıkları mantarlardan yedi. Zehirlenen 3 kişi yakınlarının ihbarı üzerine ilk olarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavinin ardından aynı aileden 3 kişi karaciğer yetmezliği ve nakli için Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Burada yapılan tedaviye rağmen Yusuf Yavuz sabah saatlerinde hayatını kaybederken eşi Emine Yavuz ve gelini Tuğba Yavuz da birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç