Düzce'de fırında müstehcen görüntüler sonrası 2 kişi yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce'de fırında müstehcen görüntüler sonrası 2 kişi yakalandı

Fırında çekilen müstehcen görüntüler sonrası soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Yerel Haberler 1 Şubat 2024 17:41 0
Düzce'de fırında müstehcen görüntüler sonrası 2 kişi yakalandı

Düzce'de fırında müstehcen görüntüler büyük tepki topladı: Peki hangi fırın?

Düzce'de çekildiği belirtilen ve sosyal medya üzerinde ciddi şekilde yayılan , büyük tepki çeken görüntüler sonrası bir son dakika haberi geldi. Gelen görüntülere bakıldığında bir fırında ekmek tezgahının başında çalışanların müstehcen görüntüler çektiği görülüyor.

Görüntülerin ilkinde fırında oturan bir kişinin kürekle fırına ekmek koyan kişi iki eli ile kürek tutarken eşofmanını indiriyor. Diğer görüntüde ise pastanede bir kadının ayakları ile mamullerin üzerinde yürüdüğü görüldü.

Görüntülerin yayılması sonrası söz konusu fırın belirlendi ve polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. Başlatılan inceleme kapsamında 2 kişi tespit edilerek yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, "vatandaşın sağlığını tehlikeye atacak derecede müstehcen hareketler yapıldığı" ifadelerine yer verildi ve görüntülerin yayılması üzerine inceleme başlatıldığına yer verildi.

Ekjiplerin gözaltı kararı sonrası harekete geçtiği ve yapılan inceleme sonrasıgörüntülerden birinin yurt dışında olduğu öğrenildi. 2 kişi ise dün gözaltına alındı.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç