Düzce'de Eğitim Öğretimin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce'de Eğitim Öğretimin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eğitim öğretimin başlayacağı tarihi açıkladı.

Eğitim 28 Kasım 2022 20:25 0
Düzce'de Eğitim Öğretimin Başlayacağı Tarih Belli Oldu!

Son dakika haberi... Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amacıyla eğitim öğretime ara verilmişti. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Üniversitesi’nde eğitim öğretimin başlayacağı tarihi açıkladı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eğitim öğretimin 5 Aralık 2022 tarihinde başlayacağını bildirdi.

DÜZCE'DE EĞİTİM ÖĞRETİM 5 ARALIK'TA BAŞLIYOR

Rektör Sözbir, öğrencilerin kaygı ve endişelerinin farkında olduklarını belirten paylaşımı şöyle; “Değerli öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerimiz, ilimizde yaşanan deprem nedeniyle yaşadığınız kaygı - endişelerin farkındayız ve sizlerin her zaman yanındayız. Deprem sonrası yaşanan süreci yakından takip ediyoruz. Önceliğimiz sizlerin sağlığı ve güvenliği olduğu için 5 Aralık 2022 Pazartesi gününe kadar üniversitemizde eğitim-öğretime daha önce ara vermiştik. Fakat şu an için yeni almış olduğumuz bir karar bulunmamaktadır. Yeni bir karar alınması durumunda sizlerle paylaşılacaktır.”

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç