Düzce'de 16 Yaşındaki Kıza Cinsel Saldırı: Şalını Zorla Çıkarıp Elle Taciz Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce'de 16 Yaşındaki Kıza Cinsel Saldırı: Şalını Zorla Çıkarıp Elle Taciz Etti

16 yaşındaki kız okul servisi içerisine cinsel saldırı. Servis şoförü , en son küçük kızı serviste bırakıp ona istismarda bulundu.

Son Dakika 4 Nisan 2022 20:47 0
Düzce'de 16 Yaşındaki Kıza Cinsel Saldırı: Şalını Zorla Çıkarıp Elle Taciz Etti

Düzce'de 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar girişimi. Sapık şoför, ile ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmada ifade veren kız çocuğu, serviste tek kaldıklarında şoförün kendisine saldırdığını söyledi.


Düzce 'de lise eğitimine devam etmekte olan 16 yaşındaki genç kız, servis şoförünün tacizine uğradığını söyledi ve bu şikayet ile savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Talihsiz kız savcılıkta verdiği ifadesinde servis içerisinde şoför ile yalnız kaldığını, bu sırada B.A. isimli servis şoförünün şoför koltuğundan bir anda kaltığını ve arkasına doğru dönerek eliyle şalını çıkardığını söyledi. Boyun bölgesinden şalının şoför tarafından zorla çıkarıldığını söyleyen 16 yaşındaki kız, daha sonra onun elle kendisini taciz ettiğini söyledi. O anda olayın şoku ile bağıramadığını söyleyen genç kız , servis şoförü hakkında şikayetçi oldu.

30 MART'TA YAŞANDI

Geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda lise öğrencisi D.Y. isimli kız çocuğu, servis sürücüsü B.A. isimli kişinin kendisini taciz ettiğini iddia ederek savcılığa gitti ve suç duyurusunda bulundu. Küçük kız ifadesinde olay ile ilgili, "Ben okula gidip gelirken B.A.'nın kullandığı servis aracını kullanırım. 30 Mart 2022 tarihinde okul çıkışında eve gitmek için yine okulun önünde B.A.'nın kullandığı servis aracına bindim. Araçta benim gibi okuldan evine gitmekte olan başka öğrenciler de vardı. Ben araca binince anahtarlığın altında küçük bir kağıt gördüm. Ben bu kağıdın uyuşturucu madde sarmakta kullanılan kağıt olduğunu düşündüğümden kendisine 'Bu ne' diye sordum. B.A. bir şey demeden kağıdı alıp cebine koydu. Ben kendisinin arkadaş ortamını bildiğimden uyuşturucu içtiğini tahmin ediyorum. Bu şekilde yola devam ettik" ifadelerini kullandı.

NORMALDE ÖNCE BENİ İNDİRİYORDU AMA...

Servis ile giderken sırayla öğrencilerin indirildiğini söyleyen küçük kız, normalde kendisinin önce indirilmesi gerektiğini , ancak o gün diğer öğrencilerin indirildiğini , şoförün en son kendisini araçta bıraktığını söyledi. Aracın kapılarının kapalı olduğunu söyleyen D.Y. , şoförün bir anda arkasını döndüğünü ve şalını çekip çıkardığını , kendisine elle tacizde bulunduğunu söyledi. 16 yaşındaki kız ifadesinde, " Ardından, uyuşturucu mevzusunu birinin duymaması için küfürlü konuşarak beni tehdit etti. Aracı çalıştırıp devam etti. Evin orada beni indirdi. Ben inince aracın önünde geçeceğim sırada aracı üzerime doğru sürdü. Ben hızla aracın önünden geçtim. Eve gittim, şoktaydım. Eve gidince olayı anneme anlatamadım. Epey ağladım. Yine onun kullandığı servisle okula gittim. Okulda da ağladım. Okulda olayı arkadaşıma anlattım" dedi.

İfade sonrası savcılık harekete geçti ve B.A. isimli kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Servis şoförünün daha önce Rusya'da yaşadığı, ancak uyuşturucu ticareti nedeniyle sınır dışı edildiği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç