Düzce Üniversitesi mülakatsız 69 personel alımı başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce Üniversitesi mülakatsız 69 personel alımı başvurusu başladı

Düzce Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuruda sözleşmeli 69 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda.

Düzce Üniversitesi mülakatsız 69 personel alımı başvurusu başladı

Düzce Üniversitesi 69 personel alacak.

Düce Üniversitesi tarafından yayınlanan duyuruda 22 Ocak ile 5 Şubat 2024 tarihleri arasında sözleşmeli personel alımı başvurularının alınacağına yer verildi. İlana baktığımızda başvuru bilgilerinin şu şekilde açıklandığı görülüyor:

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR AÇIKLANDI

Büro personeli, şoför, gassal, hasta bakıcı, temizlik personeli, güvenlik görevlisi, psikolog, hemşire, eczacı, diğer sağlık personeli, odyolog, anestezi teknikeri, elektronörofizyoloji, tıbbi görüntüleme, tıbbi laboratuvar ve patoloji, biyomedikal cihaz teknolojileri teknikeri, mobilya teknisyeni, inşaat teknisyeni kadrolarna personel alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Başvurular en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından kabul edilecek. İlan başvurusu yapacak kişilerin aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur.

- 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

- 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

- Lisans mezunları için 2022- KPSS P3, Ön lisans mezunları için 2022- KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022-KPSS P94 puanına sahip olmak. (Eczacı pozisyonu hariç)

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlan başvuruları www.personel.duzce.edu.tr adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından yapılacak. Başvuru kılavuzu ve özel şartları için TIKLAYIN

Kadın erkek adaylar bu sayfada. Bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç