Düzce, Sakarya ve Kocaeli'de denize girmek yasaklandı: İşte nedeni
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düzce, Sakarya ve Kocaeli'de denize girmek yasaklandı: İşte nedeni

Son dakika haberi: 3 ilde denize girmek yasaklandı. Peki neden yasaklandı? İşte Düzce, Kocaeli ve Sakarya'dan gelen son dakika haberleri.

Yerel Haberler 10 Ağu 2023 13:24 0
Düzce, Sakarya ve Kocaeli'de denize girmek yasaklandı: İşte nedeni

3 ilde denize girmek yasaklandı.

Kocaeli, Sakarya ve Düzce'den gelen son dakika haberlerine göre bu 3 ilde denize girmenin yasaklandığı öğrenildi. Peki neden?

Kocaeli Kandıra Kaymakamlığı tarafından bir açıklama yapıldı ve Kandıra'da elverişsiz hava şartları nedeniyle bugün ve yarın bazı plajlarda denize girmenin yasaklandığına yer verildi. Açıklamaya baktığımızda Kerpe, Kovanağzı, Kumcağız ve Miço Koyu dışındaki tüm plaj ve koylarda denize girmek artık yasak.

Sakarya'dan gelen son dakika haberinde ise KAradenize'e kıyısı olan Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde bugün denize girilmenin yasaklandığına yer verildi. 

Son haber de Düzce'den geldi. Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nden gelen son dakika bilgisinde, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle plaj ile sahillerde risk çıkabileceği bildirildi ve "Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle bugün ilçemizdeki tüm plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşların denize girmemelerini önemle rica ederiz" ifadeleri ile denize girmenin yasaklandığı duyuruldu.

Denize girmenin yasaklanmasından sonra sahil ve plajlarda güvenlik önlemleri artırıldı ve devriyeler yükseltildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç