'Duyduğum bu' diyerek açıkladı: Af yayası ile ilgili son dakika gelişmesi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Duyduğum bu' diyerek açıkladı: Af yayası ile ilgili son dakika gelişmesi 2023

Uzun süredir gündemde olan af yasası ile ilgili, geçmişte AKP'de olan isimden son dakika açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları.

Haberler 4 Ağu 2023 23:41 13
'Duyduğum bu' diyerek açıkladı: Af yayası ile ilgili son dakika gelişmesi 2023

Son dakika: Genel af yasası için son dakika açıklaması geldi.

Uzun bir süredir gündemde olan genel af ve ceza indirimi ile ilgili son dakika gelişmesi binlerce mahkum yakını ve mahkum tarafından yakından takip ediliyor. Konuya ilişkin yakın geçmişte AKP’de siyaset yapan, Gelecek Partili ve TBMM’de Saadet Partisi Grubu Başkanı Selçuk Özdağ’dan af yasası ile ilgili dikkat çekn bir son dakika açıklaması geldi. Peki genel af çıkacak mı? İşte son dakika gelişmesinin detayları..

Özdağ, Ruhat Mengi’nin röportaj yaptığı programda, af konusunda görüp ve duyduklarını anlattı. Özdağ, “öyle görüyorum, öyle duyuyorum” diyerek iktidarın af düşünmediğini ama 5-10 yıl arası cezalara indirim getirmeye uğraştığını söyledi.

Özdağ ayrıca Türk Ceza Kanunu’nun çok ciddi eksikleri olduğuna da dikkat çekti. Özdağ, “5 yıla kadar ceza aldığınız zaman erteleniyor biliyorsunuz. 5 yıla kadar bir ceza ertelemeye tabi tutuluyor, içerde kalmıyorsunuz, bir daha suç işlerseniz o cezayla birlikte ikisini de yatıyorsunuz.” dedi.

Sizce af çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Af ve caza indirimi geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

 

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 9 Ay Önce
Açık cezaevindekilere gelsin 7 ay var çıkar mı ?
Ziyaretçi 9 Ay Önce
genel af istiyoruz
Ziyaretçi 10 Ay Önce
genel af gelsin
Ziyaretçi 11 Ay Önce
cinayet işleyen can alanlara kesinlikle vurmamali
Ziyaretçi 11 Ay Önce
4/4lerde dahil af gelmeli