Düşük Faizli Beklerken Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi: Yapı Kredi'den 10 Bin TL Faizsiz Masrafsız Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düşük Faizli Beklerken Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi: Yapı Kredi'den 10 Bin TL Faizsiz Masrafsız Kredi

Kış alış verişi yapacaklara faizsiz 10 bin TL kredi için başvurular başladı. İşte başvuru detayları.

Kredi 6 Kasım 2022 19:35 0
Düşük Faizli Beklerken Faizsiz Kredi Müjdesi Geldi: Yapı Kredi'den 10 Bin TL Faizsiz Masrafsız Kredi

Yapı Kredi'den faizsiz 10 bin TL anında kredi.

Yapı Kredi Bankası tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı v e10 bin TL'lik faizsiz 6 ay vadeli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. Hem faizsiz hem de masrafsız şekilde vatandaşlara sunulan söz konusu krediye başvuru için detaylar finans7.com'da.

Kasım ayı itibarıyla başlayan söz konusu kredi ile vatandaşların alış verişlerini yapabileceği açıklanırken ödemelerin faizsiz şekilde yapılacağına yer verildi. "World PAY Alışveriş Kredisi ile yapacağınız ödemelerde ilk kullanıma özel faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi fırsatı!" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "30 Kasım 2022 tarihine kadar Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı üye işyerlerinde World Pay Alışveriş Kredisi ile yapacağınız ödemelerde ilk kullanıma özel faizsiz ve masrafsız 6 ay vadeli kredi fırsatından yararlanabilirsiniz"

EN DÜŞÜK 500 LİRA , EN YÜKSEK 10 BİN LİRA

Kampanya kapsamında 18 yaşını geçen herkese 10 bin liraya kadar alış veriş kredisi verileceği açıklandı. Banka resmi sayfasından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Kampanya, 1 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi POS’u bulunan tüm anlaşmalı mağazalardan yapacağınız 500−10.000 TL arasındaki ilk World PAY alışverişlerinizde geçerlidir. Mağaza görevlisi tarafından POS üzerinden oluşturulacak QR kodu, Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarından okutarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Yapı Kredi müşterisi değilseniz bile mağaza içerisinde anında Yapı Kredi müşterisi olabilirsiniz." denildi. 

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu krediye başvuru yapacak kişilerin Yapı Kredi Mobil ve bireysel internet şubesi üzerinden giriş yapması gerekmektedir. Banka açıklamasında, "Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz" denildi.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin lider kredi kartı platformu Yapı Kredi olarak her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak en iyi çözümü sunmak için çalışıyoruz. Geliştirdiğimiz her yenilikçi uygulama, ürün ve hizmetimizle müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyoruz. Hayata geçirdiğimiz son yenilik olan World PAY Alışveriş Kredisi ile ‘Şimdi Al Sonra Öde’ dönemini başlatıyoruz. Dünyada ilk kez kağıtsız ve imzasız bir şekilde ve 200 bini aşkın Yapı Kredi üye işyerinde müşterilerimize sunduğumuz ‘Şimdi Al, Sonra Öde’ uygulamasıyla, Yapı Kredi müşterisi olmanın ayrıcalığını müşterilerimize ve üye iş yerlerimize yaşattığımız için oldukça mutluyuz. Yapı Kredi World’ün gücünü, bankamızın dijital vizyonu ile birleştirdiğimiz World PAY ve müşterilerimiz için ortaya çıkan farklı bir ödeme yöntemi ihtiyacını çözen World PAY Alışveriş Kredisi sayesinde müşterilerimize büyük bir konfor sunuyoruz. Hâlihazırda sunulan alışveriş kredilerinden farklı olarak, iş yerlerimiz için de kullanımı oldukça kolay bir süreç tasarladık. Müşterilerimiz mağaza çalışanının da kullanmaya alışık olduğu POS cihazındaki QR Kod’u Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamalarımızdan okutarak süreci dijital ortamda hızlıca tamamlayabiliyor. Aynı zamanda bu hizmet ve çözümümüzle iş ortaklarımızdan olan üye işyerlerimizin de bu hizmet aracılığıyla geniş müşteri portföyüne ulaşmalarını amaçladık. Hem üye işyerlerimizin hem de kullanıcıların World Pay Alışveriş Kredisi’ni deneyimleyebilmesi için oldukça iddialı bir kampanya ile lansman yapıyoruz. İlk kullanımına özel 10.000 TL ve altındaki sepetlerde 6 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyası Kasım sonuna kadar geçerli olacak. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimize ve üye işyerlerimize sunduğumuz hizmeti mükemmelleştirmeye devam edeceğiz"

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç