Dünyaca Ünlü Yatırımcı, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dünyaca Ünlü Yatırımcı, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Açıkladı

Mobius Capital Partners kurucularından dünyaca ünlü yatırımcı Mark Mobius yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin tahminini verdi.

Kripto Paralar 28 Kasım 2022 18:46 0
Dünyaca Ünlü Yatırımcı, Bitcoin'in Kaç Dolar Olacağını Açıkladı

Dünyaca ünlü yatırımcı, kritik Bitcoin tahmini yayınladı.

Son günlerde kripto para piyasasında yaşanan ciddi sıkıntılardan sonra dikkat çeken bir açıklama geldi. Art arda kötü tahminler yapılırken bu tahminlere bir yenisi daha eklendi. Dünyaca ünlü yatırımcı Mark Mobius yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin için dikkat çeken ifadeler kullandı ve yeni hedefini duyurdu.

Mobius Capital Partners adlı finans kueuluşunun kurucu isimlerinden olan Mark Mobius , Singapur'da Bloomberg'e dikkat çeken bir röportaj verdi. Mobius yaptığı açıklamada Bitcoin için bir sonraki hedefin 10 bin dolar olduğunu söyledi ve çok riskli olması nedeniyle ne kendi parası ne de müşteirlerinin parasını dijital paralara yatırmayacaklarını sözlerline ekledi.

KRİPTO VAR OLMAYA DEVAM EDECEK: İFLASA RAĞMEN BU SEVİYE HAYRET ETTİRDİ

Bu duruma rağmen kripto para yatırımcılarının inançları nedeniyle kriptoların var olmaya devam edeceğini, FTX'in iflasına rağmen Bitcoin'in bu seviyelerde kalmasının hayret düşürdüğünü söyledi ve “Yatırımcıların kriptoya olan inançları nedeniyle, kripto var olmaya devam edecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu seviyede kalabilmesi hayrete düşürücü” dedi.

Sam Bankman-Fried’in eski CEO görevini yaptığı FTX platformu ve onun kardeş şirketi Alameda Research isimli kripto para borsalarının kaosa sürüklenmesinden sonra çöküş dalgasının diğer platformlara da sıçraması ihtimali, bu yöndeki endişeleri çokça arttırıyor. Bu da kripto paralar üzerinde ciddi bir baskı yapıyor.

İŞTE HEDEF FİYAT

Birtakım kripto para analistleri, Bitcoin'de 69 bin dolar seviyesine olan yükselme olmadan önce son olarak 2020 senesinde görülen 10 bin dolar seviyelerinin görülebileceğini işaret ediyor.

Finans7.com |Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alanbilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç