Dün İndirim Gelen Akaryakıta Bugün Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dün İndirim Gelen Akaryakıta Bugün Zam Geliyor

Son dakika haberi: Dün indirim gelen akaryakıt fiyatlarına bugün zam geliyor. Son dakika açıklaması geldi.

Taşıt 8 Tem 2022 09:55 1
Dün İndirim Gelen Akaryakıta Bugün Zam Geliyor

Son dakika haberi: Akaryakıta zam geliyor. 

Akaryakıt fiyatları ile ilgili son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine bugün indirim gelen motorin fiyatına yarın zam geleceği öğrenildi. 

BRENT PETROL 100 DOLARIN ALTINA DÜŞMÜŞTÜ YİNE YÜKSELDİ

Brent petrol varil fiyatında ciddi düşüş yaşanmıştı. 98 dolar seviyesine kadar düşen brent petrol bugün yeniden yükselişe geçti. Son verilere göre brent petrol varil fiyatı 105 dolarak adar çıktı.

DOLAR DA YÜKSELDİ

Brent petrol varil fiyatında yaşanan yükselişle birlikte dolar kurunda da yükseliş görüldü. Dün 17 lira 22 kuruş seviyesinde seyreden dolar kuru 17 lira 31 kuruş seviyesine yükseldi.

MOTORİNE ZAM GELECEK

Motorin litre fiyatına dün 2.10 TL indirim gelmişti. İndirimden sonra bir açıklama yapıldı ve yarın 81 kuruş zam geleceğine yer verildi. 

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Dün gelen indirimden sonra akaryakıt fiyatları belli oldu. Güncel fiyatları için TIKLAYIN

EN UCUZ AKARYAKIT TÜRKİYE'DE

Geçen gün bir açıklama yapan Opet Başkanı , Türkiye'nin Avrupa'nın en ucuz akaryakıtını kullandığını söyledi. Almanya'da bile ok vergi alındığını söyleyen Opet Başkanı, Türkiye'de sübvansiyonlarla ciddi bir fiyat azalması olduğunu söyledi.

Bu açıklama sonrası bir haber yayınlayan A Haber adlı tleevizyon kanalı, Türkiye'de benzinin 1,5 Euro olduğunu, Avrupa'da ise 2 Euro'nun üzerinde olduğunu , en ucuz benzinin Türkiye'de olduğunu söyledi.

Bu açıklamalar vatandaşlardan tepki çekmişti.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne alaka en ucuz türkiyedeymiş bizim standart yaşam şartlarımız o Avrupa ülkelerinden katbekat daha kötü bu neyin kafası ? Bu neyin kıyaslaması?.. önce standartları eşitleyin sonra konuşun!..