Düğün Pastasının İçine Uyuşturucu Koydular: Yiyen Kendinden Geçti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Düğün Pastasının İçine Uyuşturucu Koydular: Yiyen Kendinden Geçti

Şili'de meydana gelen olayda bir kişi, düğün pastasının içine uyuşturucu koydu. Uyuşturucu konan düğün pastasını yiyenler bir süre sonra kendinden geçti.

Dünya 26 Mart 2022 21:06 0
Düğün Pastasının İçine Uyuşturucu Koydular: Yiyen Kendinden Geçti

Yok artık dedirtecek olay Şili'de meydana geldi. Gelen bilgilere göre evlenecek çift, düğün pastalarının içine uyuşturucu koydu ve davetliler kendinden geçti.


Okuyanları şaşkına çeviren olayda 29 yaşındaki Alvaro Rodriguez isimli kişi, kız kardeşinin düğününde kötü bir şaka yaptı. Edinilen bilgilere göre bu kişi, kız kardeşinin düğün pastasının içine uyuşturucu madde ekledi ve içine uyuşturucu eklenen pasta gelen konuklara verildi.


İçerisinde uyuşturucu madde bulunan pasta, düğün devam ederken salonun ortasına getirildi ve gelin ile damat pastayı kesti. Pastanın kesilmesinin ardından pasta bölündü ve düğüne katılanlara dağıtıldı. Pastanın dağıtılması sonrası konuklar pastayı yedi. Daha sonra ise komik ve saçma görüntüler ortaya çıktı.



Olay sırasında bu kişi, videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Sosyal medyada yayılan videonun başlığı ise şu şekildeydi: En komik kişi teyzemdi sırt ağrılarını unutup genç bir kız gibi tüm gece dans etti.




Bu video büyük tepkiler çekerken video kısa sürede 13 milyondan fazla izlendi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç