DSP Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSP Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Son dakika açıklaması geldi

DSP Cumhur İttifakına katılacak mı? sorusuna cevap geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Siyaset 12 Mart 2023 12:38 0
DSP Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Son dakika açıklaması geldi

DSP Cumhur İttifakına katılacak mı? Son dakika açıklaması geldi.

Demokratik Sol Partisi'nin Cumhur ittifakı ile görüşme yaptığı ve ittifaka katılacağı iddia ediliyordu. Son günlerde sıkça konuşulan bu konu hakkında son dakika açıklaması geldi. Gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada DSP yetkilileri ile bir görüşme yaptığını, ittifaka katılma haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İsmail Saymaz yaptığı son dakika açıklamasında, "DSP Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Karakülçe ve Dilara Tombova bana ulaştı. Ne Cumhur İttifakı ile görüştüklerini ne de bu ittifaka katılma kararı aldıklarını söylediler. Bu arada 51 eski DSP’li bakan ve vekil Millet İttifakı’nı ve Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı" ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞME KARARI GELMEDİ

DSP genel başkanı Aksakal ile bir görüşme yaptıklarını söyleyerek sözlerini sürdüren Saymaz, "DSP lideri Önder Aksakal ile görüştük. Aksakal, herhangi bir ittifaktan görüşme teklifi gelmediğini, dolayısıyla bir ittifaka katılıp katılmama yönünde karar almalarını gerektiren ortamın oluşmadığını söyledi. Aksakal, görüşme tekliflerine kapılarının açık olduğunu kaydediyor" dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç