DSi personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSi personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor 2023

DSİ 2023 yılı personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Deprem nedeniyle ertelenen dsi sonuçları için son bilgiler yazımızda.

Sınav 5 Mart 2023 17:51 0
DSi personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor 2023

DSi personel alımı sonuçları bekleniyor.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan duyuruda 1273 personel alımının deprem nedeniyle ertelendiğine yer verilmişti. Erteleme duyurusu 7 Şubat 2023 tarihinde gelmişti. Bu duyuruda sonuçların önümüzdeki günlerde belli olacağına yer verilmişti.

"06/02/2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi olan deprem felaketi, yıkıcı etkisini gösterdiği 10 ilimizle birlikte birçok ilimizi de etkilemiştir" başlığı ile yayınlanan söz konusu duyuruda personel alımı sonuçları ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Genel Müdürlüğümüzce 17/01/2023 tarihinde merkez ve taşra teşkilatlarımızın tamamında toplam 1.273 sözleşmeli personel alımı için ilana çıkılmıştır. Başvuranlar arasında deprem bölgesinde yaşayanların da bulunduğu göz önünde bulundurularak hak kayıplarının önlenmesi ve herhangi bir mağduriyete yol açılmaması amacıyla 7 Şubat 2023 tarihinde açıklanması öngörülen başvuru sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde www.dsi.gov.tr ayrıca bildirilecektir.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun"

SONUÇLAR BEKLENİYOR

Başvuruların üzerinden 1 ay geçti. Erteleme duyurusunun üzerinden de 26 gün geçti. Sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar gelince bildirimle haberdar olmak ve memur alımlarını takip etmek için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç