DSİ büro memuru ve işçi alımı başvurusu İŞKUR'da
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSİ büro memuru ve işçi alımı başvurusu İŞKUR'da

DSİ, İşKUR üzerinde bir duyuru yayınladı ve yayınlanan duyuruda işçi ile büro memuru alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR İlanları 9 Şubat 2024 0
DSİ büro memuru ve işçi alımı başvurusu İŞKUR'da

DSİ işçi alımı başvurusu sona eriyor: İşte personel alımı başvurusu.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan duyuruda İŞKUR üzerinden yapılan personel alımı başvurusunda sona gelindiğine yer verildi. Başvuruda sona gelinmesi ile birlikte DSİ işçi alımının nasıl yapılacağı, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. Peki DSİ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Dsi işçi alımı şartları nelerdir?

Beden işçisi,
büro memuru
puantör

kadrolarına yapılan personel alımlarına başvuru yapacakların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekiyor:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Atanacağı görevi yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmaması,

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

BŞVURU NASIL YAPILACAK?

İşe alınacak personeller daimi olarak DSİ bünyesinde, farklı illerde istihdam edilecek. İlana başvuru yapacak kişilerin aşağıdaki videoda belirtilen adımları takip ederek başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

İnternetin yanı sıra adaylar, mesai saatleri içerisinde İŞKUR bölge müdürlüklerine müracaaat ederek de başvurusunu yapabilecek.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç