DSi 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak , KPSS taban puanı kaç olacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

DSi 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak , KPSS taban puanı kaç olacak?

DSİ personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Devlet Su İşleri sonuçları açıklandı mı? KPSS taban puanı kaç olacak? İşte son bilgiler.

Sınav 23 Ocak 2023 12:51 0
DSi 1273 personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak , KPSS taban puanı kaç olacak?

DSİ personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı ne olur?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında DSİ personel alımında başvuruların 23 Ocak 2023 'te sona ereceğine yer verildi. Başvuru yapacak adayların 23 Ocak tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Bilgisayar mühendisi, çevre mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, elektrik mühendisi, harita mühendisi, inşaat mühendisi, jeofizik mühendisi, jeoloji mühendisi, kimya mühendisi, maden mühendisi, makine mühendisi, meteoroloji mühendisi, orman mühendisi, metalurji mühendisi, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli, büro personeli, ziraat mühendisi, biyosistem mühendisi kadrolarına yapılan personel alımında başvuru yapan adaylar KPSS puan sıralamasına göre atanacak.

Adaylar herhangi bir mülakat aşamasına alınmayacak ve KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar olacak. Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak taban puanlar hakkında diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. Sonuçlar için tarih belli değil. Sonuçlar açıklanınca haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

Sonuçların açıklanması ile ilgili DSİ , şu duyuruyu yayınladı:

1- Genel Müdürlüğümüz tarafından süresi içinde yapılan başvurular, belgelerin eksik olup olmadığı ve adayların belirlenen şartları taşıyıp taşımadıkları bakımından incelenecek olup, ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.
2- Başvurusu kabul edilenlerden, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 yılı KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle ilan edilen unvanların adedi kadar asil ve asil aday sayısının 2 (İki) katı kadar da yedek aday belirlenecektir.
3- Belirlenen asıl ve yedek adaylara ait isim listesi ile asil adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasında www.dsi.gov.tr  son başvuru tarihini takip eden on beş (15) gün içinde yayımlanacak olup, sonuç ilanları tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
4- Asil olarak kazanan adaylardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak başvurmayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Son adayların puanının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi önce olan adaya öncelik tanınacaktır. Ayrıca, adaylar yerleştirme sonuçlarına ilişkin bilgilere Kariyer Kapısı üzerinden ulaşabilecektir.
5- KPSS’de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik evrak, yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.
6- Başvuru ve sözleşme imzalama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz, sözleşme yapılmış olsa dahi feshedilir.
7- Süreç sonunda ilan edilen pozisyonlarda çalışmaya hak kazanan adaylar ile hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri feshedilecektir.
8- İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri geçerlidir.

İLETİŞİM:
Adres :
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü
Personel Dairesi Başkanlığı
Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9  PK:06530 Çankaya/ANKARA SANTRAL TELEFON: +90 312 454 54 54

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç