Döviz Kurları Yeni Haftaya Yükselişle Başladı! 18 Aralık Güncel Döviz Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Döviz Kurları Yeni Haftaya Yükselişle Başladı! 18 Aralık Güncel Döviz Fiyatları

Döviz kurları yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı! İşte 18 Aralık güncel döviz kurları ve haberin detayları...

Döviz 18 Ara 2023 0
Döviz Kurları Yeni Haftaya Yükselişle Başladı! 18 Aralık Güncel Döviz Fiyatları

En çok kullanılan yatırım araçlarından biri olan dolar ve euro haftanın ilk gününe yükseliş eğilimiyle başladı. Dolar, günü 29,03 lirayla açarken, euro ise güne 31,71 lirayla başladı.

Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerin ardından emtialardaki yükseliş önlenemedi. Aradan yaklaşık olarak yedi ay geçmesine rağmen dolar ve eurodaki yükselişin de önüne geçilemiyor. Seçimlerden bir gün önce dolar 20 liranın altındayken euro ise seçim günü 21,5 lira olarak satışa sunuluyordu.

Dolar, euro ve altında tarihi zirve - Haber 7 DÜNYA

28 Mayıs günü seçimlerin son bulmasıyla birlikte ani bir şekilde yükselişe geçen dolar bir hafta için 23 lirayı, euro ise 25 liranın üzerini test etti.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) altı ay boyunca gerçekleştirdiği faiz artırımlarıyla birlikte dolar da euro da 30 lirayı aştı.

Dolar ve euro ise haftanın ilk gününe yükseliş eğilimiyle başladı. Dolar saat 09.30 itibarıyla 29,03 lirayla satışa sunulurken 28,95 lira ile alım sağlanıyor.

Euro dolar karşısında yeniden 1 eşiğinin üzerinde - Son Dakika Haberleri

EURO NE KADAR?

32 lirayı test etmeye çalışan euro ise günü 31,71 lirayla açarken, 31,61 lirayla alımı sağlanıyor.

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç