Dolardaki Yükselişe Aldanmayın! Doların Düşüş Tarihi Belli Oldu...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolardaki Yükselişe Aldanmayın! Doların Düşüş Tarihi Belli Oldu...

Doların akıbetine ilişkin son dakika değerlendirmesi İslam Memiş'ten geldi!

Döviz 27 Tem 2022 21:43 0
Dolardaki Yükselişe Aldanmayın! Doların Düşüş Tarihi Belli Oldu...

Doların akıbetine ilişkin son dakika değerlendirmesi İslam Memiş'ten geldi!

Hız kesmeden yükselişine devam eden dolar için şoke eden açıklama İslam Memiş'ten geldi. Doların ne zaman düşeceğini açıklayan Memiş, dolardaki bu yükselişe aldanılmaması gerektiğini belirterek, önemli açıklamalarda bulundu.

Altın ve dolar denilince hemen hemen herkes İslam Memiş’in yorumlarını takip ediyor. Dolar kurunun bu yıl rekor kırarak 17,90 TL seviyelerini test ettiğini hatırlatan Memiş, dolardaki bu yükselişin geçici olduğunu söyledi.

ELDE TL VARSA NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ?

İslam Memiş, doların bugün ve yarın geniş bir şekilde dalgalanabileceğini belirtti.

Doların yeterince yükseldiğini sözlerine ekleyen İslam Memiş, vatandaşların korkuya ve paniğe kapılmaması gerektiğini belirtti. Eldeki TL’nin nasıl değerlendirilmesini açıklayan Memiş, “Elimdeki dolar ile parite işlemi ile altın, gümüş, euro, sterline yönetim ona varım. TL ile bir şey alsam olur mu? Bir sonra ki treni beklemekte fayda var….” dedi.

DOLARIN DÜŞECEĞİ TARİHİ AÇIKLADI

Bilindiği üzere dolar kurunun hızlı bir şekilde değer kazanması vatandaşların dolara yönelmesine neden oluyor. Ancak yaptığı yorumlarla dikkat çeken Memiş, durumun 2023 tarihinde tersine dönebileceğini belirtiyor.

Yaptığı açıklamasında sık sık Eylül’de Avrupa’da bir enerji krizi yaşanabileceğini vurgulayan MEmiş, bu durumda en fazla değer kaybedebilecek olan para biriminin dolar olacağını da söylüyor.

Memiş, aynı zamanda 2023 yılında FED tarafından ciddi faiz indirim kararlarının da alınabileceğini belirtti.

DOLAR ALTINDA GÜNCEL FİYATLAR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 17 lira 90 kuruş seviyesinden, gram altın ise 992 lira seviyesinden işlem görüyor. 

Not: Bu haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi, yatırım danışmanları ve aracı kurumlar tarafından verilen bir hizmettir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  |Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç