Dolar Yine Rekor Seviyede! 12 Aralık Güncel Döviz Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar Yine Rekor Seviyede! 12 Aralık Güncel Döviz Fiyatları

Döviz kurları yeni haftanın ikinci işlem gününe de yükselişle başladı! İşte 12 Aralık güncel döviz kurları ve detaylar...

Döviz 12 Ara 2023 0
Dolar Yine Rekor Seviyede! 12 Aralık Güncel Döviz Fiyatları

Haftanın ikinci gününde de piyasalarda yukarı yönlü hareket mevcutken, dolar, ilk kez dün gördüğü 29 TL civarında seyretmeye devam ediyor. Euro da 31,25 TL seviyesinde işlem görerek yükseliş ivmesini koruyor.

Dolar kurunda son durum

Türk Lirası'nda değer kaybı sürerken, son haftalarda piyasalardaki yükseliş ivme kazandı. Dolar ve euro, haftalardır üst üste birçok kez rekor tazelerken, dolar dün ilk kez 29 TL sınırını aştı. Piyasalar, bugün de yükseliş eğilimiyle hareket ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?
Dolar/TL, tarihinde ilk kez dün ulaştığı 29 TL sınırında seyretmeye devam ediyor. Bugün 29,0261 seviyesine kadar ulaşan doların önceki kapanışı ise 28,9842 seviyesinden gerçekleşmişti.

Dolar ve euro güne nasıl başladı? ( 29 Ağustos 2023 döviz açılış fiyatları)  - Dünya Gazetesi

EURO BUGÜN NE KADAR?
Haftalardır rekor serisini sürdüren euro/TL de, bugün 31,2578 seviyesinden işlem görüyor. Euro, önceki kapanışını da 31,2410 seviyesinden yapmıştı.

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç