Dolar ve Gram Altında Hızlı Düşüş: (Neden Düşüyor? Yükselecek mi?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve Gram Altında Hızlı Düşüş: (Neden Düşüyor? Yükselecek mi?)

Son dakika haberi: Dolar kurunda ve gram altında sert düşüş görüldü. Hızlı şekilde yaşanan düşüş sonrası nedeni araştırılıyor.

Altın 12 Tem 2022 19:53 0
Dolar ve Gram Altında Hızlı Düşüş: (Neden Düşüyor? Yükselecek mi?)

Son dakika : Dolar kuru düşmeye başladı.

Piyasalardan son dakika haberleri geldi. Gelen bilgilere göre dolar kurunda düşüş meydana geldi. Dolar kurunda yaşanan düşüşle birlikte gram altın fiyatında da ciddi düşüş meydana geldi. Yaşanan düşüş sonrası vatandaşlar, düşüşün neden meydana geldiğini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda son bilgilere yer verdik.

DOLAR 15 KURUŞTAN FAZLA DÜŞTÜ

Sabah saatlerinde 17 lira 40 seviyelerine kadar yükselen dolar kurunda hızlı şekilde akşam saatlerinde düşüş görüldü. Gelen son rakamlara göre dolar kuru 20 kuruşa yakın değer kaybetti ve 17 lira 21 kuruş seviyesine kadar geriledi. İşte dolarda yaşanan düşüşün grafiği:

EURO KURU DA DÜŞTÜ AMA 

Euro kurunda da düşüş görüldü. Ancak sabah saatlerinde dolar karşısında ciddi değer kaybeden Euro, kayıpları telafi etmeye başlayarak dolar karşısında yeniden yükseldi ve parita 1.001 seviyesinden 1.0066 seviyesine çıktı. Son verilere göre Euro kuru 17 lira 36 kuruş seviyesinde seyrediyor.

GRAM ALTIN SERT DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre gram altında da hızlı düşüş görüldü. Gündüz saatlerinde 972 liraya kadar çıkan, kapalı çarşıda 980 lira seviyesinden işlem gören gram altın , dolar kuru ile paralel olarak düşüş gösterdi ve şu sıralar 15 lira değer kaybı ile 957 lira seviyesine geriledi. İşte gram altında bugünkü fiyat grafiği:

Amerika'da yarın enflasyon rakamları açıklanıyor. Enflasyonda beklenenin gelmesi durumunda dolar kurunda yükseliş beklendiği bildirilirken enflasyon düşük gelirse dolar kuru düşüşe geçer dendi. 

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç