Dolar ve Euro Yükselmeye Devam Ediyor! 14 Aralık Güncel Döviz Kurları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve Euro Yükselmeye Devam Ediyor! 14 Aralık Güncel Döviz Kurları

Döviz kurları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor! İşte 14 Aralık güncel döviz fiyatları ve detaylar...

Döviz 14 Ara 2023 0
Dolar ve Euro Yükselmeye Devam Ediyor! 14 Aralık Güncel Döviz Kurları

Aylardır rekorlar üzerine rekorlar kıran dolar ve euro güne yükseliş eğiliminde başladı. Dolar günü 29,06 lirayla açarken, euro ise 31,67 lirayla satışa sunuluyor.

14 ve 28 Mayıs Seçimlerinin ardından dolar ve eurodaki yükselişin önüne geçilemiyor. Seçimlerden bir gün önce dolar 20 liranın altındayken euro ise seçim günü 21,5 lira olarak satışa sunuluyordu. Seçimlerin son bulmasıyla birlikte ani bir şekilde yükselişe geçen dolar bir hafta için 23 lirayı, euro ise 25 liranın üzerini gördü.

Dolar/Euro fiyatları bugün ne kadar? 13 Aralık Çarşamba - Denge Gazetesi ,  Gaziantep Denge , Gaziantep Denge Gazetesi, Denge Gaziantep

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) altı ay boyunca gerçekleştirdiği faiz artırımlarıyla birlikte dolar da euro da 30 lirayı aştı.

Dolar ve euro ise perşembe gününe yükseliş eğilimiyle başladı. Dolar saat 09.30 itibarıyla 29,06 lirayla satışa sunulurken 28,98 lira ile alım sağlanıyor.

Euro/Dolar paritesi: İllüzyon mu gerçek mi? - Sigorta Gazetesi

EURO NE KADAR?
Uzun zamandır 30 liranın üzerinde bulunan euro ise günü 31,67 lirayla açarken, 31,63 lirayla alımı sağlanıyor.

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç