Dolar ve Euro Rekora Gidiyor! 24 Ocak Güncel Döviz Kurları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve Euro Rekora Gidiyor! 24 Ocak Güncel Döviz Kurları

Yeni güne yükselişle başlayan dolar ve euro; Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi rekora doğru gidiyor! İşte 24 Ocak güncel döviz fiyatları ve detaylar...

Döviz 24 Ocak 2024 0
Dolar ve Euro Rekora Gidiyor! 24 Ocak Güncel Döviz Kurları

Seçimin ardından hareketlenen döviz kurlarında tırmanış sürüyor. Dolar/TL, piyasalarının açık olduğu saatte 30,38 TL seviyesinden fiyatlanırken euro ise, 33,00 TL ile tarihi zirveye yakın takip ediyor.

Dolar, euro ve altında tarihi zirve - Haber 7 DÜNYA

Döviz kurlarının haftaya yükselişle başlamasında Merkez'in faiz kararı ve Orta Doğu'daki İsrail-Filistin hattında yaşanan çatışmalar etkili oluyor.

250 BAZ PUAN ARTIŞ BEKLENİYOR
Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısı kararı bu hafta öne çıkacak. Bu hafta ayrıca Avrupa'da da faiz kararı yakından izlenecek.

Reuters anketine göre Merkez Bankası'nın (TCMB) bu hafta bir haftalık repo faizini 250 puan daha son bir artışla yüzde 45'e yükselterek faiz artışı döngüsünü tamamlaması bekleniyor.

Euro/dolar gün içi en düşük seviyeyi gördü | Ekonomi Haberleri

Eylül 2023'ten itibaren kademeli yükselişine devam eden dolar/TL güne 30,38 seviyesinde başladı. Euro/TL ise zirveye yakın seyrederken güne 33,00 seviyesinden başladı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç