Dolar ve Euro Rekor Kırdı! 4 Mart Güncel Döviz Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve Euro Rekor Kırdı! 4 Mart Güncel Döviz Fiyatları

Döviz kurları yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlamasının ardından rekor kırmaya başladı! İşte 4 Mart güncel döviz fiyatları ve detaylar...

Döviz 4 Mart 2024 0
Dolar ve Euro Rekor Kırdı! 4 Mart Güncel Döviz Fiyatları

TÜİK'in açıkladığı enflasyon verilerinin ardından, güne rekorla başlayan döviz kurundan yeni rekorlar geldi. Dolar, ilk kez 31,53 TL seviyesine kadar yükselirken, euro da ilk kez 34,26 TL seviyesini gördü.

Euro/dolar'da kısa pozisyonlar 2 yılın zirvesinde - Bloomberg HT

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bugün enflasyon rakamlarını şubatta yıllık yüzde 67,07, aylık ise yüzde 4,53 olarak açıkladı. TÜİK verileri açıklamadan önce de yükselişte olan ve rekor kıran dolar ve euro, rakamların açıklanmasının ardından yükselişlerinde daha da ivme kazanarak yine rekor tazeledi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, saat 16.05 itibarıyla 31,5370 seviyesine kadar çıkıp yeniden tarihi zirvesini yeniledi. Doların önceki kapanışı ise 31,3540 seviyesinden gerçekleşmişti.

Dolar kuru bugün ne kadar? ( 13 Eylül 2023 dolar-euro fiyatları) - Dünya  Gazetesi

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro/TL ise, 34,2603 seviyesine kadar yükselerek tekrar rekor kırdı. Euro, önceki kapanışını da 34,0503 seviyesinden yapmıştı.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç