Dolar ve altın yükselişe geçti: İşte son dakika gram, çeyrek altın fiyatları 6 Mart 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar ve altın yükselişe geçti: İşte son dakika gram, çeyrek altın fiyatları 6 Mart 2023

Piyasalardan son dakika haberleri geldi. Haftanın ilk işlem gününde dolar ve altın yükselişe geçti. İşte son rakamlar.

Altın 6 Mart 2023 11:18 0
Dolar ve altın yükselişe geçti: İşte son dakika gram, çeyrek altın fiyatları 6 Mart 2023

Son dakika: Dolar ve gram altın yükselişle haftaya başladı.

Dolar kuru ile gram altın fiyatında bu hafta yükseliş ile başlangıç oldu. Geçen hafta boyunca düşen, Cuma günü toparlanma içine giren altın fiyatlarında bu hafta da yükseliş başladı. Dolar tarafında ise ABD'den gelen veriler eetkili olmaya devam ediyor. İşte piyasalardan alınan son bilgiler:

DOLAR REKORLARI KIRMAYA DEVAM EDİYOR

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru rekor kırmaya devam ediyor. Geçen hafta 18.88 TL ile rekor kıran dolar, bu hafta kendisini 18.90 TL üzerine atarak rekorunu kırdı. Fed'den gelen yüksek faiz mesajları, enflasyon rakamlarının son ay düşmemesi dolarda güçlenmeye neden oldu.

EURO KURU NE OLDU?

Avrupa Merkez Bankası'nın 50 baz puanlık faiz artırımına gidecek olması Euro kurunda güçlü duruşu devam ettiriyor. Son verilere göre 1 Euro kuru yeniden 20 liranın üzerine kendisini attı ve 20.13 TL seviyesine kadar yükseldi. 

ALTIN YÜKSELİŞE DEVAM EDİYOR.

Geçen hafta boyunca Fed etkisi iel gerileyen altın fiyatlarında, cuma gününden itibaren yükseliş başlamıştı. Yaşanan yükselişle birlikte gram altın 1108 TL seviyelerinden haftayı 1120 TL seviyesinde kapattı. Bu haftaya da yükselişle başlayan gram altında gelen son verilere göre 1 gram altın 1128 TL'ye çıktı. Çeyrek altın 1845 TL'ye çıkarken Cumhuriyet altını ise 7 bin 357 TL seviyesinde seyrediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç