Dolar Ne Zaman Düşecek? Ünlü Ekonomist Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Dolar Ne Zaman Düşecek? Ünlü Ekonomist Açıkladı!

Döviz kurlarında ve dolarda yükselme devam ediyor! Ünlü ekonomist doların düşeceği tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 11 Mart 2024 0
Dolar Ne Zaman Düşecek? Ünlü Ekonomist Açıkladı!

Milyonlarca yatırımcının merakla beklediği en kazandıracak yatırım aracı konusunda ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan kritik açıklamalar geldi. Dolar, altın ve borsa üzerine değerlendirmelerde bulunan Zelyut, yatırımcılarına önemli uyarılarda bulundu.

TÜRKİYE’NİN ANA PROBLEMİ ENFLASYON DÜŞECEK Mİ?

Türkiye'nin ana problemi olan enflasyonun düşmesi uzun süren bir süreç gerektirdiğini belirten Zelyut "Türkiye'nin ana problemi enflasyon, değil mi? Enflasyonu düşürmek uzun süren bir savaş gerektiriyor. Dolayısıyla, şimdi Fitch'in kararıyla Türkiye'de enflasyonun düşeceğini ve güllerin açacağını söylemek zor” dedi.

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Doların geleceğine dair yorumunda, “Dolar 41 ile 42 faizde sonbahara kadar bir kalış, ondan sonra geri çekilme olacak. Diğer alternatifim borsa, altın derseniz, evet, altın yukarıya doğru gidecek. Altın ralli şeklinde olmaz, geri çekilmeler olabilir. Ben her sabah raporunda Anadolu aslanlarına teknik seviyeleri gram altında anlatıyorum. Burayı kırarsa, aman yukarıdan verin, alttan alın diyorum. Altına pozitifim, borsaya pozitifim. Dolar belli bir yere gider sonra düşer, ama burada en iyi getiriyi iyi seçilmiş şirketler yapacaktır” şeklinde konuştu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç