'Dolar Kuru Yarın 25.5 TL'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

'Dolar Kuru Yarın 25.5 TL'

Son dakika haberi: Tek Parti Genel Başkanı bir son dakika açıklamasında bulundu ve dolar beklentisini duyurdu.

Döviz 24 Tem 2022 10:54 0
'Dolar Kuru Yarın 25.5 TL'

Çarpıcı dolar tahmini: 25,5 TL olur.

TEK Parti Genel Başkanı, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal bir son dakika açıklamasında bulundu ve dolar kuru hakkında çarpıcı tahminde bulundu. İstanbul'da partisinin Anadolu Yakası Basın ve Teşkilatlar Kahvaltısı’na katılan ve partili üyelerle bir araya gelen Özal hükümetin ekonomi politikasını eleştirdi ve "Ben ekonominin ne kadar kötü olduğunu biliyorum, ben iktisatçıyım. Böyle giderse daha da kötüye gidecek. Dolar bugün 17,5 lira, yarın 25,5 lira olacak onu da biliyoruz, bunlara dur demek lazım" dedi.

Vatandaşların da ekonomiye tepkili olduğunu söyleyen Özal, "Televizyonlarda izliyoruz insanlar çıkıyorlar ekonominin ne kadar kötü olduğunu anlatıyorlar, ben ekonominin ne kadar kötü olduğunu biliyorum, ben iktisatçıyım, yurtdışında eğitim gördüm orada çalıştım. Ben de size anlatabilirim ekonominin ne kadar kötü olduğunu ama bu çözmüyor ki" dedi.

Anlatmanın problemin çözümü olmadığını, çözümleri anlatmanın önemli olduğunu söyleyen Özal, "Ben genelde televizyonlara çıktığımda vergiden, vergi reformundan, Merkez Bankası para politikasından, halkın anlayacağı şekilde neler yapılması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum." dedi.

DOLAR 25.5 TL OLACAK

Durumun çok kötü olduğunu söyleyen Özal, "Evet çok kötü olduğunu biliyoruz, böyle giderse daha da kötüye gidecek onu da biliyoruz. Dolar bugün 17,5 lira, yarın 25,5 lira olacak onu da biliyoruz, bunlara dur demek lazım." diye konuştu. Özal açıklamasının devamında, "Ben Tayyip Bey aleyhine konuşmuyorum ama hükümeti ekonomi konusunda eleştiriyorum. Ekonomi yönetimi yanlıştır, bunları söylüyoruz zaten halimiz belli. Biz kimseyle kavga etmek için gelmiyoruz, biz sadece vatandaşın problemlerini çözmek için uğraşıyoruz. Kavganın sonu yok, millet de kavgadan bıkmış, Türkiye için ne yapmamız lazım onu konuşalım, hatta iktidar, muhalefet ayrımı yapmadan oturup konuşalım" dedi.

DOLAR ŞU ANDA KAÇ TL?

Piyasalar bugün kapalı. 22 Temmuz günü piyasalarda dolar kuru günü 17.75 TL seviyesinden kapattı. Euro kuru piyasalarda 18.12 TL seviyesinden işlem görürken gra maltın 980 TL seviyesinden işlem görüyor.

Son dakika haberlerinden , döviz haberlerinden , altın haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç