Doktor, Hastası ile Hastanede İlişkiye Girerken Yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doktor, Hastası ile Hastanede İlişkiye Girerken Yakalandı

Adana'da meydana gelen olayda bir doktor, hastaları ile sağlık merkezinde ilişkiye girdi.

Yerel Haberler 11 Mayıs 2022 12:04 0
Doktor, Hastası ile Hastanede İlişkiye Girerken Yakalandı

Adana'da skandal bir olay meydana geldi. Yüreğir'de meydana gelen olayda bir doktor, sağlık mekrezinde hastaları ile ilişkiye girdi.

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nden skandal bir haber geldi. Gelen bilgilere göre merkez ilçe olan Yüreğir'de bir aile sağlık merkezine gelen bazı hastalar, 53 ytaşındaki İ.H.S isimli doktorun elle ve sözlü olarak tacizine uğradıklarını hemşire ile doktorlara anlattı. 

Bu skandal olay sonrası hemşireler ile doktorlar doktoru çağırarak onunla konuştu ve ona uyarıda bulundu. Buna rağmen İH.S. isimli doktor durmadı ve sözlü olarak elle tacizlere devam etti. 

4 HASTA İLE İLİŞKİYE GİRDİ

Gelen son dakika bilgilerine göre hastalarına elle ve sözlü tacizi sürdüren doktorun 4 hastası ile aile sağlık merkezinde cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi. Bu durumdan şüphelenen doktor ile diğer hemşireler, takibe başladı. Doktorun ilişkiye girdiği iddia edilen bir hastayı tespit eden sağlık merkezi çalışanları, o hastayı takip etti. Takip sonrası hastanın yeniden sağlık merkezine geldiği ve o doktora muayene olmak için sıra aldığı görüldü. Daha sonra doktorlar ile hemşireler hemen takibi sonlandırıp suçüstü yaptı.

Hasta ile ilişki sırasında suç üstü yapan diğer çalışanlar , hemen durum hyakkında şikayetçi oldu. Mesai arkadaşları hakkında şikayetçi olan personeller, durumu üst makamlara bildirdi. Bunun üzerine doktor, Adana Valiliği tarafından açığa alındı. 

Olayın ortaya çıkmasından sonra doktorun eşi , ona boşanma davası açtı.

İLİKİYE GİREN HASTA HERŞEYİ ANLATTI

Doktorun muayeneye aldığı ve muayene diye cinsel ilişkiye girdiği kadın ise doktor ile birlikte olduğunu doğruladı ve yaşananları anlattı. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç