Doğum Videoları Çeken Mükremin Gezgin ve Hastane Personeli Hakkında Soruşturma Açıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Doğum Videoları Çeken Mükremin Gezgin ve Hastane Personeli Hakkında Soruşturma Açıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Haberler 8 Haz 2022 16:20 0
Doğum Videoları Çeken Mükremin Gezgin ve Hastane Personeli Hakkında Soruşturma Açıldı

Uzun zamandır TikTok'ta karnını göstererek videolar yayınlayan Mükremin Gezgin'in dün yayımldaığı doğum videosu gündem oldu. Kısa sürede binlerce etkileşim alan görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu paylaşımın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Mükremin Gezgin, TikTok paylaşımları sebebiyle sık sık gündem oluyor ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiriliyordu. Aylardır sosyal medyada hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin isimli kişi, dün bir hastanede kucağında bebekle fotoğraf yayınlayıp doğum yaptığını öne sürdü. Gezgin, "Hoş geldin hayatım Onur'um. Kurtuldum sonunda" notunu yazdığı bir paylaşımda bulundu.

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Fenomenin kısa sürede 7,4 milyon izlenen videosu Twitter'da gündem oldu.

Mükremin Gezgin'in videolarından sonra birçok sosyal medya kullanıcısı, uygunsuz paylaşımların olduğunu söylediği TikTok'un kapatılması için paylaşım yapmaya başladı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Paylaşımın altına kısa sürede milyonlarca yorum yağarken, Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimine de tepki yağdı.

İSTANBUL VUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tepkilerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezgin ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç